ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : "Ψεκασμένοι" βλάχοι με σημαίες των Νοτίων προσπάθησαν να καταλύσουν την Αστική Δημοκρατία των ΗΠΑ - Προφανώς και απέτυχαν και θα τιμωρηθούν για τις επιζήμιες ανοησίες τους

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

"Ψεκασμένοι" βλάχοι με σημαίες των Νοτίων προσπάθησαν να καταλύσουν την Αστική Δημοκρατία των ΗΠΑ - Προφανώς και απέτυχαν και θα τιμωρηθούν για τις επιζήμιες ανοησίες τους



 Η εισβολή κάποιων "ψεκασμένων" οπαδών του Τραμπ χθες στο Καπιτώλιο "πλήγωσε" την Δημοκρατία των ΗΠΑ αλλά προφανώς και ήταν αδύνατο να την "σκοτώσει". 

Δυστυχώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν προστάτεψε ως όφειλε την υστεροφημία του και από χθες αποτελεί ΞΕΝΟ σώμα για την πλειοψηφία των Ρεπουμπλικάνων που προφανώς και είναι πιο συνετοί από τον ίδιο για να αντιληφθούν πως η Δημοκρατία έχει κανόνες. 

Η ήττα των Ρεπουμπλικανών στις πρόσφατες Προεδρικές εκλογές δεν μπορεί να αμφισβητηθεί χωρίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ και κυρίως από ανθρώπους που φέρονται ως "αγέλη" και δεν σέβονται τους δημοκρατικούς θεσμούς. 

Μπράβο στον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς για την θαρραλέα και συνετή στάση του. ΟΝΕΙΔΟΣ για την χώρα ο καιροσκόπος Ντόναλντ Τραμπ που κάνει το "κακομαθημένο" παιδί που του πήραν την "σοκολάτα. 

Και φυσικά όπως και στον Αμερικανικό Εμφύλιο το ΚΑΛΟ επικράτησε αλλά  φαίνεται πως οι Νότιοι δεν κατάλαβαν ΤΙΠΟΤΑ από την ήττα το μακρινό 1865.

Πάντως είναι οξύμωρο να είσαι Ρεπουμπλικανός και να κυκλοφορείς με σημαία των Νοτίων ας το κοιτάξουν οι "βλάχοι" γιατί μάλλον είναι σε λάθος κόμμα. 

ΥΓ: Οι "ψεκασμένοι" δεν φόραγαν και μάσκες σε μια χώρα που έχει θρηνήσει τους περισσότερους νεκρούς από την πανδημία! Φαόυλ της Ιβάνκα Τραμπ που χαρακτήρισε τα αποβράσματα πατριώτες προφανώς και αγνοεί παντελώς την Αμερικανική Ιστορία που δεν είναι Marie Claire για να επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Σε λάθος κόμμα ήρθαν οι ρατσιστές ας μάθουν την Ιστορία του.... 

ΥΓ: Το ιστολόγιο αυτό προφανώς και είχε στηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ ως Ρεπουμπλικανό υποψήφιο , χθες απέδειξε πως δεν ήταν.... Προφανώς και "πατριώτες" που ζητούν μικρότερη πατρίδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. \

Και βέβαια με ευθύνη του τέως Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ οι ΗΠΑ έγιναν διεθνώς ρεζίλι με τους "ψεκασμένους" που βρήκαν ανοιχτές τις πόρτες και μπήκαν στο Καπιτώλιο! 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: