ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη



😔Δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αλλά αυτά σε ξεχωριστό θέμα αφού προφανώς και όσοι δεν την παρακολουθήσατε μπορείτε να την δείτε από εμάς στο σχετικό βίντεο του ΑΝΤ1. 

💓 Κάποιοι μας "αγαπάνε" περισσότερο από τους υπόλοιπους για τον λόγο αυτό μας ταλαιπωρούν ή έτσι νομίζουν. 

💧  Κακοκαιρία έρχεται λένε οι μετεωρολόγοι και ελπίζουμε η Πολιτική Προστασία να έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να μην θρηνήσουμε θύματα. Εδώ μετά τα αντιπλημμυρικά έργα του τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου είμαστε καλύτερα από παλιότερα αλλά κάποια δεν πέτυχαν είχαμε αστοχίες και μάλιστα σε σημεία που διαχρονικά είναι προβληματικά. 

💣Μέσα στο Σαββατοκύριακο επιλέξαμε να αναρτήσουμε θέμα που θεωρούμε πως θα συζητηθεί. Βέβαια οι επιλογές του αναγνωστικού μας κοινού δεν συμβαδίζουν πάντα με τις δικές μας προτιμήσεις και ίσως χάνουμε και αναγνώστες που θα αναζητούσαν από εμάς περισσότερο "στρογγύλεμα" και όχι απόλυτες θέσεις αλλά γι΄αυτό και διαφέρουμε από όσους επαναλαμβάνουν χωρίς ΠΡΟΤΑΣΗ "πληγές" που άφησε η διοίκηση του Δ. Κιντή στην πόλη μας και είναι ατυχώς για τους οπαδούς της Λαϊκής Συσπείρωσης πάρα πολλές. 

👀Μάλλον κάποιοι έχουν κομματική μυωπία και δεν βλέπουν πως όλα πάνε ΔΕΞΙΑ , για αυτό και θεωρούν σημαντική την στήριξη του "δεύτερου" στις δημοτικές εκλογές του 2023 αφού το ΚΙΝΑΛ έως τότε θα είναι ακόμα πιο διαλυμένο! Δεν βλέπουν την μεγάλη εικόνα του 40% της ΝΔ που άνετα μπορεί να "περάσει" όποιον θέλει στο δεύτερο γύρο εάν υπάρξει χρίσμα σε κάποιον υποψήφιο. Το κακό είναι πως δεν θα υπάρξει και το μόνο θετικό είναι πως στις εκλογές του 2023 θα υπάρχει ΔΕΞΙΑ επιλογή χωρίς αστερίσκους και εισαγωγικά που θα ζητήσει την ψήφο μας. 

💂 Όσοι δεν έκαναν τίποτα για την Μανιακίου επί 9 συναπτά έτη για να μην πάω παλιότερα ασκούν τώρα κριτική σε αυτούς που κάνουν. Εάν δεν είναι αυτό υποκρισία τότε πως να το χαρακτηρίσεις; 

😋Δεν συνηθίζουμε να διαφημίζουμε επιχειρήσεις στις οποίες οι ίδιοι δεν πατάμε ως πελάτες. Θα ήταν υποκρισία άλλωστε να προτείνουμε σε κάποιον να πάει κάπου που εμείς δεν το θεωρούμε καλή επιλογή. Επομένως και επειδή εμείς δεν είμαστε διαφημιστές αφήνουμε στην Google το δικαίωμα να διαφημίζει όποιον εκείνη θέλει και βάζουμε και 2-3 φίλους αφού όπως λένε οι πολέμιοί μας αυτοί μας έμειναν! Φαίνεται πως όσες και όσοι μας διαβάζουν είναι "εχθροί" μας και μπαίνουν διατηρώντας μια "κακή" συνήθεια που θα αλλάξει όταν και οι άλλοι θα δουν το δάσος και όχι το δέντρο. 

💤 Οι ίδιοι άνθρωποι που εξέθεσαν την προηγούμενη διοίκηση στο θέμα της καθαριότητας θα οδηγήσουν και την νέα να απολογείται έχοντας δώσει τα πάντα σε εργαζόμενους που διεκδικούν και ορθώς τα δικαιώματά τους θεωρώντας μέσα σε αυτά και το μειωμένο ωράριο εργασίας. Και επειδή προφανώς δεν μπορείς να έχεις έναν επόπτη για κάθε εργαζόμενο το εγχείρημα της καθαρής πόλης θα αποτύχει παταγωδώς αφού η συνταγή είναι ακριβώς η ίδια. Εάν κάποιοι θεωρούν πως μπορεί καμία ελληνική πόλη να συγκριθεί με την καθαριότητα που επικρατεί σε Πολιτείες των ΗΠΑ προφανώς και έχει αυταπάτες. Και στην Γλυφάδα και στον Άλιμο τα πράγματα είναι καλύτερα αλλά όχι όπως θα άρμοζε στα χρήματα που δαπανώνται και βέβαια για τους "φίλους" που θεωρούν καθαρές πόλεις την Αθήνα και την Αργυρούπολη μάλλον δεν τις επισκέπτονται συχνά. Το επόμενο διάστημα και επειδή κάποια δικαιώματά τους μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας με νέα νομοσχέδια που έρχονται προς ψήφιση στη Βουλή η κατάσταση θα επιδεινωθεί και σίγουρα στα τέλη του 2021 η εικόνα θα θυμίζει τις τελευταίες ημέρες της θητείας του Βασίλη Βαλασόπουλου αφού ως ηττημένος δεν μπορούσε να επιβληθεί σε όσους ασκούν πολιτική σε έναν δήμο που λατρεύει τις Σοβιετίες! 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: