ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τα κτήνη θα συλληφθούν είπε ο αρμόδιος υπουργός κ. Χρυσοχοϊδης - Το θέμα υπουργέ είναι πως δεν θα φυλακιστούν ούτε για μία ώρα

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Τα κτήνη θα συλληφθούν είπε ο αρμόδιος υπουργός κ. Χρυσοχοϊδης - Το θέμα υπουργέ είναι πως δεν θα φυλακιστούν ούτε για μία ώρα

 

Άμα έχεις φτιάξει κοινωνία κατσαπλιάδων με την διαχρονική σου ΑΝΟΧΗ στην ανομία αυτά συμβαίνουν και θα έρθουν και χειρότερα. Ουδείς πέφτει από τα σύννεφα την ώρα που δεκάδες παρακρατικοί έχουν διαχρονικά μείνει ατιμώρητοι ακόμα και για επιθέσεις σε αστυνομικούς. Στις ΗΠΑ θα είχαν ήδη συλληφθεί αφού έχουν καταγραφεί τα χαρακτηριστικά τους στις κάμερες. 

Αυτές που οι κάθε λογής  παραβατικοί και οι συνοδοιπόροι τους θέλουν να πέσουν γιατί περιορίζουν το δικαίωμα τους να κλέβουν, να χτυπάνε ηλικιωμένους και να εξαφανίζονται. Και βέβαια κάποιοι τσαντίζονται για τις παρατηρήσεις για χρήση μάσκας που είναι υποχρεωτική σε δημόσιους χώρους εάν και πολλοί δεν την φοράνε. 

Κάμερες παντού λοιπόν και Αστυνομία καλά εκπαιδευμένη που δεν θα φοβάται να παρεμβαίνει και θα χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που διαθέτει. Αστυνομία θεατής της ανομίας προφανώς και είναι μια άχρηση αστυνομία. Οι δράστες της επίθεσης που παρακολουθείτε θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί από χθες και όχι σήμερα και εάν έτσι που λειτουργούμε ως κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: