ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μάζεψε τον υποψήφιό σου κ. Αραμπατζή, που ονειρεύεται και Ειδικά Δικαστήρια για τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη !

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Μάζεψε τον υποψήφιό σου κ. Αραμπατζή, που ονειρεύεται και Ειδικά Δικαστήρια για τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη !

 


Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" ο κ. Ελευθέριος Χριστοφίδης ζήλεψε την "δόξα" του κ. Στάθη Γαυγιωτάκη,  και βγήκε διαδικτυακά να βρίσει τον υπουργό μας κ. Νότη Μηταράκη ,  επειδή δεν του αρέσει η εφαρμόζουσα πολιτική της Ε.Ε για τους πρόσφυγες και μετανάστες. Μια πολιτική που ακολουθούν όλα τα κράτη του δυτικού κόσμου και που στην περίπτωση της χώρας μας έχει φέρει μείωση των μεταναστευτικών ροών τα δύο τελευταία χρόνια.  

Γρήγορα ξέχασε ο κ. Χριστοφίδης  το  "κοσμοπολίτικο πλουραλιστικό περιβάλλον" που περιγράφει στο βιογραφικό του ως υποψήφιος της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω", και βγήκε διαδικτυακά να το παίξει "Κασιδιάρης". Γεννημένος στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου θαυμάζει έναν πολιτισμό που δυστυχώς δεν κατανοεί . Αφού ο Μέγιστος των Ελλήνων δηλαδή ο Μέγας Αλέξανδρος  ξεκάθαρα ήταν υπέρ του πολυφυλετισμού και δεν είχε ρατσιστικές απόψεις. 

Οι "φιλελεύθερες ιδέες του"  παραμένουν γράμμα κενό αφού προφανέστατα και ενοχλείται από την επίσκεψη του υπουργού μας στη δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων της Νέας Καβάλας,  θεωρώντας ως "έγκριτος" νομικός πως δεν θα γλιτώσει το Ειδικό Δικαστήριο ! Το αδίκημα του υπουργού προφανή! Συνομιλεί με μια Σομαλή και ενδιαφέρεται για τις συνθήκες διαβίωσής της στη δομή ως οφείλει πρωτίστως ως Άνθρωπος. 

Με τον ίδιο τρόπο το ελληνικό κράτος  προσπαθεί να ενσωματώσει,  στην κοινωνία μας πολίτες του κόσμου και "κοσμοπολίτες" όπως ο γεννηθείς στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου κ. Ελευθέριος Χριστοφίδης . Να υπενθυμίσουμε στον υποψήφιο της παράταξης "Η πόλη που θέλω" πως η  σύζυγος του Μεγάλου Αλεξάνδρου η Ρωξάνη ήταν από την Βακτρία  αλλά προφανέστατα δεν είχε τέτοια κολλήματα μην τυχόν και αλλοιωθεί το DNA της φυλής! 

Και άλλος "ενεργός" πολίτης στο πλευρό του Αραμπατζή! 

Συχνός "στόχος"  του υποψηφίου και κατά δήλωσή του διαχειριστή του Cityofilioupolis.gr ( για αυτό δεν το διαβάζει άνθρωπος) είναι ο νυν υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης αλλά και ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και βέβαια όπως όλοι οι "ψεκασμένοι" επικαλείται τις σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετούν φανταζόμαστε εάν και δεν το γράφει την Νέα Τάξη Πραγμάτων! 



Πως να καταδικάσει μετά τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ ο κος Αραμπατζής με τέτοιους υποψηφίους; Και τι άραγε έχει να πει ο κ. Δριμυλής για τον υποψήφιο του συνομιλητή του; Τίποτα δεν θα πει αφού δεν τον ενοχλεί ο ρατσισμός , παρά μόνο  ο πρώην συνοδοιπόρος του και νυν Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Στασινόπουλος για λόγους που δεν εξηγεί για να καταλάβουμε και εμείς οι αδαείς με τους "Συνεργούς με την Ηλιούπολη" το ατόπημα του Αποστόλη! 

Δεν υπηρετούν ΤΙΠΟΤΑ  το εθνικό , παρά μόνο τον μαύρο και κόκκινο φασισμό οι επικριτές μας και τους ετοιμάζουμε και άλλες  εκπλήξεις προεκλογικά αφού δεν κατανοούν πως ο κόσμος άλλαξε και κατά την δική μας ταπεινή άποψη οδεύει προς το καλύτερο. 

Σ.Μ 

Και μερικά ακόμα "παιδαγωγικά" ποσταρίσματα όσο το ρεπορτάζ συνεχίζεται . Να ευχαριστήσουμε την αναγνώστριά μας για την ενημέρωση σχετικά με τον υποψήφιο της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" . 




Και υμνητής των χουντικών ο υποψήφιος της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" 



Προφανέστατα και ΟΡΘΑ έπραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αφού ο Κασσαβέτης είδε την χούντα επανάσταση! 


Διαβάστε το πόνημά του κάνοντας κλικ εδώ και με δική σας ευθύνη για όσα ψεύδη διαβάσετε! 

Ενώ βέβαια είχε ανεβάσει και την κατάπτυστη λίστα Μπογδάνου για να μην χάσει την ευκαιρία να δείξει πόσο "πατριώτης" είναι ! Τα ονόματα τα σβήσαμε εμείς αφού προφανέστατα και δεν συμβάλλουν στο δικό μας ρεπορτάζ και αφού η ενέργεια του κ. Μπογδάνου έχει καταδικαστεί ακόμα και από το ίδιο του το κόμμα. Δεν προσέξαμε εάν κάποιο παιδάκι είχε καταγωγή από την Αίγυπτο τι νόημα άλλωστε θα είχε αφού καταδικάζουμε κάθε μορφή ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ και δεν κρίνουμε κανέναν από το χρώμα του δέρματός του ή την καταγωγή του. Ούτε καν τους φασίστες δεν τους φταίει το χρώμα του δέρματός τους αλλά το μυαλό τους! 


Και βέβαια ο κ. Χριστοφίδης διακινεί  και την φωτογραφία μοντάζ με τις  ψεύτικες  μάσκες του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή , με τον οποίο κατέβηκε στις εκλογές του 2019! Δεν τον είχαμε "ανακαλύψει" για να  τον βάλουμε παρέα με τον υποψήφιο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά",  που ανέβαζε τα πουλιά της Χούντας! Δυστυχώς η αναγνώστριά μας τότε,  δεν μας ήξερε και χάσαμε το θέμα! 

Τις απορίες των χουντικών τις έχει απαντήσει η ίδια η Ιστορία αλλά αυτοί επιμένουν! 



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο  προφανέστατα και είναι περισσότερο Έλληνας από πολλούς , και γεννήθηκε και στην Ελλάδα για όσους ακόμα έχουν "πατριωτικές" ανησυχίες. Κάποιοι άλλοι  μας ήρθαν από την αλλοδαπή , για να μας κάνουν κηρύγματα ΜΙΣΟΥΣ. Και το πρόβλημά μας βέβαια δεν είναι από που ήρθαν αλλά τα κηρύγματα ΜΙΣΟΥΣ που δεν έχουν καμία θέση στον δυτικό κόσμο. 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Ο άνθρωπος δηλώνει πολίτης του κόσμου στο βιογραφικό του και ονειρεύεται ειδικά δικαστήρια...
Με ποια κριτήρια θα γίνουν αυτά τα ειδικά δικαστήρια , "πολίτης του κόσμου";
Ποια θα είναι η ποινή του ειδικού δικαστηρίου που ετοιμάζεις και ποιες θα είναι οι κατηγορίες για τον υπουργο, "πολίτης του κόσμου";
Η έννοια του "πολίτης του κόσμου" μου θυμίζει την γιαγιά μου η οποία ήταν πράγματι πολίτης του κόσμου , χωρίς να ξέρει την έννοια και την έκφραση.Στην Ρουμανία έχουμε πολλές μειονότητες και στην "μαύρη λίστα" των ρατσιστών της Ρουμανίας είναι οι ρομα.Στην γειτονιά που μεγάλωσα πολλοί λέγανε να μην παίζουν με τα παιδιά τους με τους ρομα . Πρέπει να ήμουν 5 χρόνων όταν την ρώτησα ότι μου είπαν κάποια άλλα παιδιά να μην παίζω με τον τάδε και τον τάδε γιατί είναι ρομα και θα πουν ότι είμαι καί εγώ "γυφτακι". Θυμάμαι το βλέμμα της και το ύφος της γιαγιάς μου ,όταν μου είπε ότι εγώ θα έπρεπε να πω ξεκάθαρα ότι θέλω να παίξω με όλα τα παιδιά.
Μεγαλώνοντας, κατάλαβα ότι μετά το συμβάν πήγε να επισκεφτεί την γιαγιά των παιδιών η οποία ήταν ρομα και έτσι ξεκίνησε μία φιλία μεταξύ των γιαγιάδων μας , παρόλο οι "κακές" γλώσσες λέγανε πολλά και διαφορα.Ηταν μια "γενναία" πράξη γιατί εκ των υστέρων οι υπόλοιποι γείτονες , άλλαξαν με τον χρόνο την συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια των ρωμα που ζούσε στην δική μας επαρχιακή οδό.
Πολλές φορές την σκέφτομαι όταν έχω θυμό και διλήμματα σχετικά με τους ανθρώπους και θυμάμαι ότι η καλοσύνη της,η ανθρωπιά της και η υπομονή της έχει βελτιώσει την ζωή και την συμπεριφορά μερικών ανθρώπων.
Η αληθινή μαμά της γιαγιάς μου πέθανε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και οι συνθήκες της εποχής έκανε τον πατέρα της να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα,η οποία ήταν χριστιανή. Οταν μίλαγε για την stepmother της,η οποία ήταν χριστιανή έλεγε ότι ήταν η καλύτερη μαμά που θα μπορούσε να έχει και δεν έχει κάνει ποτέ καμία διαφορά μεταξύ των παιδιών της, παρόλο που δεν μοιράστηκαν την ίδια μήτρα.
Το να είσαι πολίτης του κόσμου είναι μια στάση ζωής η οποία την ακόλουθεις χωρίς βιογράφικα, χωρίς φανφάρες καί σίγουρα δεν χρειάζεται να έχεις ακαδημαϊκές γνώσεις για να αγαπήσεις τον διπλανό σου.