ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο υποψήφιος του Αραμπατζή φοβάται μην χαθεί η "λευκότητα" της Τήλου! - Δες το θετικά φασίστα μπορεί να έχουμε και άλλον έναν Αντετοκούνμπο

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Ο υποψήφιος του Αραμπατζή φοβάται μην χαθεί η "λευκότητα" της Τήλου! - Δες το θετικά φασίστα μπορεί να έχουμε και άλλον έναν Αντετοκούνμπο

 


Ο συνοδοιπόρος της συλλογικότητας "Είμαι Εδώ" και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" Γαβριήλ Αραμπατζής πριν ασχοληθεί να μας "σώσει" από την Πατριαρχία ας μας σώσει από τον έκδηλο ΡΑΤΣΙΣΜΟ του υποψηφίου του Ελευθέριου Χριστοφίδη που φοβάται μην χαθεί η Τήλος ! 

Δεν έχει μείνει κανένα ίχνος ντροπής στους ακροδεξιούς που νοιάζονται τάχα για το μέλλον αυτού του Τόπου. Και μάλλον ο κος Αραμπατζής μπερδεύει εμάς που τους ξεβρακώνουμε με τα απολειφάδια που έχει μαζέψει να χειροκροτούν το ΤΙΠΟΤΑ που πρεσβεύει. 

Ας μην ανησυχούν για το μέλλον της χώρας , είναι δημοκρατικό , πολυπολιτισμικό και κυρίως μακριά από ρατσιστές και φασίστες που επικαλούνται έναν "πατριωτισμό" που ζέχνει και που βρίσκει καταφύγιο σε φιλοχουντικές παρατάξεις όπως αυτή του κ. Αραμπατζή. 

Μάζεψε τους φασίστες σου Αραμπατζή που δεν είναι άλλωστε μέλη της ΝΔ,  και άσε τα κηρύγματα κατά της Πατριαρχίας για αργότερα. 

Και βέβαια άμα είσαι ρατσιστής σου φταίνε όλες οι μειονότητες και στο τέλος και όποιος δεν συμφωνεί με τις μειοψηφικές σου απόψεις.  Και βέβαια μόνιμος στόχος των κόκκινων και των μαύρων ΦΑΣΙΣΤΩΝ είναι τα ΜΜΕ. Τα οποία φυσικά και παρουσίασαν το θέμα αλλά βέβαια δεν αναπαρήγαγαν τις ρατσιστικές απόψεις του κ. Χριστοφίδη . 




Διαβάστε επίσης : 

Ένοχη σιωπή στην παράταξη "Η πόλη που θέλω" για τον ρατσιστή υποψήφιο τους, ακολουθώντας το λάθος παράδειγμα της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που την οδήγησε σε ήττα!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: