ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ένοχη σιωπή στην παράταξη "Η πόλη που θέλω" για τον ρατσιστή υποψήφιο τους, ακολουθώντας το λάθος παράδειγμα της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που την οδήγησε σε ήττα!

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Ένοχη σιωπή στην παράταξη "Η πόλη που θέλω" για τον ρατσιστή υποψήφιο τους, ακολουθώντας το λάθος παράδειγμα της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που την οδήγησε σε ήττα!



 Δεν περιμέναμε αντίδραση από τους "Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών" - "Η πόλη που θέλω"  για τις απαράδεκτες αναρτήσεις του υποψηφίου τους κ. Ελευθέριου Χριστοφίδη , που οι κεντροδεξιοί  της πόλης μας τον είχαν τιμήσει παλιότερα και με εκλογή του ως προέδρου σε τοπική που ευτυχώς έκλεισε!  Σύμφωνα με το βιογραφικό του η ΤΟ ΝΔ Αγίας Παρασκευής Ηλιούπολης είχε πρόεδρο τον τωρινό υβριστή υπουργών της ΝΔ,  αλλά εντάξει συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες! 

"Τρωγλοδύτες" αγαπητέ πρώην υποψήφιε δημοτικέ σύμβουλε  αποκαλούσαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι , φυλές που ζούσαν σε σπηλιές ανάμεσα σε αυτές και κάποιες στην γενέτειρά σου την Αίγυπτο άρα για τον λόγο αυτό μπέρδεψες τους πρόσφυγες και τους μετανάστες της δομής φιλοξενίας  στη Νέα Καβάλα,  με φυλές που έχουν εδώ και αιώνες εξαφανιστεί. Την σημερινή Σομαλία διοικούν καραβανάδες με στολή και αυτό παραμένει το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας αφού το χακί όπου καταλαμβάνει θέσεις ευθύνης φέρνει ΠΕΙΝΑ - ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ



Στις μέρες μας ουδείς δημοκρατικός πολίτης δεν διανοείται να αποκαλέσει τρωγλοδύτες και "ζουγκλοδύτες" όρος δικής σου προέλευσης ! τους μετανάστες ή τους πρόσφυγες  

Ζητάμε συγγνώμη για το νέο που προβάλαμε στις δημοτικές εκλογές του 2019 και φυσικά δεν φανταζόμασταν πως θα υπήρχε τόση ΣΑΠΙΛΑ σε μια παράταξη που διεκδικούσε ένα καλύτερο αύριο για τον δήμο μας. 

Έτσι μάταια αναμέναμε να καταδικάσουν οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ και ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ανάλογες συμπεριφορές άλλων υποψηφίων,  που είχαμε αναδείξει προεκλογικά αφού είχαν χειρότερους που ατυχώς δεν ανακαλύψαμε εγκαίρως. Προφανώς την δική μας αστοχία στο να τους αναδείξουμε ως παραδείγματα προς αποφυγήν την διόρθωσαν οι συνδημότες μας με την ψήφο τους εάν και στο ψηφοδέλτιο της εν λόγω δημοτικής παράταξης οι δύο εκ των τεσσάρων που τελικά εκλέχθηκαν αποτελούσαν και δική μας προτίμηση. Το ό,τι έμειναν υιοθετώντας μη φιλελεύθερες επιλογές ήταν και η αιτία του "αδειάσματός" τους όταν είδαμε πως μέσα στα δημοτικά συμβούλια συνεισέφεραν ΑΡΝΗΤΙΚΑ ως παράταξη με την τραγελαφική παρουσία τους για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης. 

Αυτό έχουν δει και οι πολλοί και στις κάλπες του 2023 θεωρούμε βέβαιο πως θα διορθώσουν το λάθος του 2019. 

Και βέβαια οι κύριοι Γαβριήλ Αραμπατζής , Θανάσης Αθανασίου , Αλέξανδρος Αμουργιανός και Αλεξάνδρα Καραχάλιου θα είχαν έσω και μισή δικαιολογία πως δεν ΗΞΕΡΑΝ εάν δεν τους είχαν φίλους στο facebook για να διαβάζουν τις καθημερινές αναρτήσεις,  του που υμνούν ξενόφερτους  Βασιλιάδες , "εθνοσωτήριες" χούντες και μέμφονται την Αστική μας Δημοκρατία. 

Δεν βαριέσαι κάλλιο αργά παρά ποτέ,  άλλωστε ό,τι έχουμε βγάλει έως τώρα δεν είναι απολύτως ΤΙΠΟΤΑ σε αυτά που έρχονται. Γιατί φυσικά και από εμάς περιμένουν οι ΠΟΛΛΟΙ την ανάδειξη τέτοιων θεμάτων και όχι από όσους θα πάνε για να τιμήσουν την Ηρώ Κωνσταντοπούλου αγνοώντας τι πρέσβευε. Σίγουρα ανάμεσα σε όσους θα την τιμήσουν θα είναι και πολλοί "πατριώτες" που ενοχλούνται από τους τάχα έποικους μιας ακροδεξιάς ρητορικής που βρίσκει απήχηση σε παντελώς ανιστόρητους συνδημότες μας. Η πλάκα είναι πως οι ίδιοι θαυμάζουν τον Μέγιστο των Ελλήνων και τον Ίωνα Δραγούμη προφανέστατα επειδή δεν γνωρίζουν πως με την πορεία τους μέσα στην Ιστορία έχουν δώσει απάντηση σε ένα σωρό πατριδοκάπηλους και κυρίως απατεώνες που καταφεύγουν στο τελευταίο τους καταφύγιο που είναι ο πατριωτισμός. Ένας πατριωτισμός που ζέχνει φασισμό και που φυσικά δεν έχει , και δεν είχε ουδεμία σχέση με τον φιλελεύθερο εθνικισμό . ο οποίος δεν είναι κενό γράμμα αλλά υλοποιείται  ήδη στη Μεγάλη Βρετανία σε πείσμα όσων θεωρούν πως δεν υπάρχει! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: