ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έδωσαν μόλις 29.993 ευρώ σε ιδιώτη για αποψίλωση και καθαρισμό αλσυλλίων και οικοπέδων δημοσίου και εάν συνεχίσουν με αυτά τα μικροποσά θα κάνουμε αποψίλωση έως και τον Αύγουστο!

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Έδωσαν μόλις 29.993 ευρώ σε ιδιώτη για αποψίλωση και καθαρισμό αλσυλλίων και οικοπέδων δημοσίου και εάν συνεχίσουν με αυτά τα μικροποσά θα κάνουμε αποψίλωση έως και τον Αύγουστο!

 


Σε ρυθμούς διοίκησης Χατζηδάκη κινείται και το "νέο" θεωρώντας προφανώς πως η Green Team της υπηρεσίας Πρασίνου θα φέρει καλύτερο αποτέλεσμα με τον νέο Αντιδήμαρχο κ. Βενετσανόπουλο. 

Μπορείτε να δείτε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ Ηλιούπολης κάντε κλικ εδώ  την σχετική απόφαση και για αναρωτηθείτε γιατί έδωσαν περισσότερα για καρναβάλια και δημοτικό ραδιόφωνο και όχι για κάτι που θα τους εκθέσει προφανέστατα στην πρώτη στραβή που θα γίνει. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης σε παλιότερο δημοτικό συμβούλιο είχε αναφέρει το ποσό που δαπανά σε εργολαβίες για το Πράσινο ο δήμος Γλυφάδας και φυσικά αυτοί το ανέφεραν ως αρνητικό γιατί στην ουσία οι δικές τους πολιτικές επί 12 χρόνιας δημαρχίας του κομμουνιστή της δημάρχου μας έφεραν στα σημερινά μας χάλια. 

Πέτυχαν για να χτίσουν αυτοί πολιτικές καριέρες να γεμίσουν την πόλη μας με "ζούγκλες" και "παιδικές χαρές" χωρίς καμία πιστοποίηση ασφάλειας και τους κουνάνε και το δάχτυλο στα δημοτικά συμβούλια αφού αυτοί μας φόρτωσαν μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ από την οποία απαλλάσσεται οριστικά η πόλη ΜΟΝΟ με τις ιδιωτικοποιήσεις δομών! 

Έως τότε θα παρακολουθούμε το ΚΡΑΤΟΣ να δολοφονεί όπως συνέβη και στα Τέμπη και τα ορφανά του Στάλιν να ζητάνε περισσότερο κρατισμό για να μην μείνει κανένας από εμάς ζωντανός να τους ασκεί κριτική για αποτυχημένες συνταγές που προτείνουν που όπου εφαρμόστηκαν έφεραν ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΠΕΙΝΑ και απόλυτη ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. 

Φωνάζουν μέσα στα δημοτικά συμβούλια με τσέπες γεμάτες από τα ΚΕΡΔΗ που οι καπιταλιστικές κοινωνίες παράγουν όπου οι ίδιοι διοίκησαν είχαν δελτίο για φαγητό και κρατικούς φούρνους με μία φραντζόλα ψωμί την ημέρα. 

"Σύντροφε" Στάθη επειδή εσύ θέλεις να αυξήσεις το πράσινο της πόλης σου λέμε πως με ψίχουλα και με 36 εργαζόμενους που φαίνονται εγγεγραμμένοι στον Τομέα Πρασίνου κάποιοι είναι και συνδικαλιστές και νόμιμα δεν πατάνε προκοπή εμείς εδώ δεν θα δούμε! 

Θες μόνο 200.000 ευρώ για να φέρεις σε Θεού πρόσωπο τα πάρκα της πόλης μέσα στον αστικό ιστό και εσύ δίνεις ψίχουλα για οικόπεδα του δημοσίου που όπως είδαμε βρίσκονται δίπλα σε οικίες κάποιων που ουδείς γνωρίζει εάν τουλάχιστον νομιμοποίησαν τις ιδιοκτησίες τους αφού εμφανώς και οι κατασκευές αυτές έγιναν όπως και οι περισσότερες τις προηγούμενες δεκαετίες στην πόλη μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα χωρίς οικοδομικές άδειες! 

Κόψτε και κανένα πεύκο δίπλα τους γιατί θα καούν στα σίγουρα . Διαβάστε και το παρακάτω άρθρο και μην συνεχίζεται έναν παραλογισμό όσων έξω από τα σπίτια τους δεν έχουν ούτε ζαρτινιέρα και απαιτούν έξω από σπίτια άλλων τα πεύκα να ξεπερνούν σε ύψος πενταόροφες πολυκατοικίες!

Το ενυπόγραφο άρθρο από το Liberal.gr 

Τι δουλειά έχουν τα δασικά δέντρα μέσα στα σπίτια μας;


Για πυροπροστασία στο γηροκομείο "Αγία  Ταβιθά" έδωσαν 25 χιλιάρικα και ρωτήστε τους πόσα άτομα φιλοξενούνται  χωρίς σημαντικά προβλήματα υγείας επειδή η ΣΟΒΙΕΤΙΑ για σοβαρά περιστατικά σε στέλνει στο ιδιωτικό γηροκομείο μην μπλέξουν και με κανέναν που δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί και έχουν τρεξίματα και υποχρεώσεις που έτσι και αλλιώς δεν θα αναλάμβαναν ακόμα και εάν απασχολούσε η δομή τριπλάσιο προσωπικό! 

ΥΓ: Γιώργο Χατζηδάκη και 10.000.000 ευρώ να τους άφηνες στα ταμεία στην τριετία πάλι θα έσκουζαν πως ήταν λίγα αυτοί είχαν δώσει πολλές υποσχέσεις και δεν θα τους έφταναν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: