ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θα ήταν πιο "έντιμο" να το μισθώσετε ΤΖΑΜΠΑ ή πιο ορθά καθόλου τα 5.500 φοβόμαστε μην βάλουν τον επιχειρηματία μέσα!

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Θα ήταν πιο "έντιμο" να το μισθώσετε ΤΖΑΜΠΑ ή πιο ορθά καθόλου τα 5.500 φοβόμαστε μην βάλουν τον επιχειρηματία μέσα!

 

Η πόλη αλλάζει δίνοντας παρατάσεις με ευτελή τιμήματα , και παραπονούμενη την δημοτική αρχή για τα πάνω από 2.500.000 ευρώ που άφησε στα ταμεία του δήμου ο τέως δήμαρχος κος Γιώργος  Χατζηδάκης για να εξυπηρετηθούν οι ίδιοι ιδιώτες! 

Δείτε και το σχετικό έγγραφο (κάντε κλικ εδώ ) που ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ Ηλιούπολης και παρατηρείστε πως καμία δημοτική παράταξη δεν θα το φέρει στο δημοτικό συμβούλιο αφού για όλες αυτό σημαίνει χρηστή διοίκηση! 

Μία δημοτική παράταξη ξέρουμε που δεν θα έδινε τον διαφημιστικό αυτόν χώρο σε ιδιώτη και αυτή είναι η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης , θα τον διαχειρίζονταν η ίδια και σίγουρα πάνω από 5.500 ευρώ θα έφερνε στα ταμεία του δήμου μας για έναν ολόκληρο χρόνο !

Αλέξανδρε Μπουγά , εμείς αυτού του είδους τον καπιταλισμό δεν τον θέλουμε , δεν νοείται για εμάς να παραχωρούνται με ευτελή τιμήματα δομές τις οποίες έχει χρυσοπληρώσει ο δημότης! 

Τα ίδια και με τους αθλητικούς χώρους της πόλης μας , για τις οποίες "μάτωσε"  ο αείμνηστος κομμουνιστής δήμαρχος Δημήτρης Κιντής με τους "αγώνες" του , για να θησαυρίζουν άλλοι! 

Το τίμημα και σε αυτή την περίπτωση είναι τόσο χαμηλό που ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τι πραγματικά συμβαίνει! 


Πάρτε και ένα μέρος των μηνιαίων αποδοχών ενός τμήματος εργαζομένων στο δήμο μας στον τομέα καθαριότητα γιατί είναι και πολλοί και ξεπερνούν τους 300 και τα λέμε αργά το βράδυ με ένα ρεπορτάζ που θα πάει στα πλάγια στις δημοφιλείς αναρτήσεις εβδομάδας από το πρώτο δίωρο! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: