ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μητέρα και γιος νεκροί από πυροβολισμό στην Ηλιούπολη- Το πιο πιθανό σενάριο ο γιος να σκότωσε την μητέρα του και μετά να αυτοκτόνησε

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Μητέρα και γιος νεκροί από πυροβολισμό στην Ηλιούπολη- Το πιο πιθανό σενάριο ο γιος να σκότωσε την μητέρα του και μετά να αυτοκτόνησε


Αντιμέτωποι με ένα άγριο έγκλημα βρίσκονται τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στην Ηλιούπολη καθώς το βράδυ της Τετάρτης (10/4) εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στην οδό Θερμοπυλών 28 νεκροί μία γυναίκα 63 ετών καθώς και ο γιος της, 36 ετών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ. οι δύο άνθρωποι έφεραν τραύμα από καραμπίνα στο κεφάλι, ενώ στον χώρο, μακριά από τις σορούς, εντοπίστηκε μία καραμπίνα με τους αστυνομικούς να εξετάζουν αν πρόκειται για το όπλο του εγκλήματος.





Όπως εξήγησαν οι ίδιες πηγές, οι δύο σοροί έγιναν αντιληπτές από τη μυρωδιά με αποτέλεσμα να κληθεί κλειδαράς και οι αστυνομικοί να βρεθούν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο γιος σκότωσε τη μητέρα και αυτοκτόνησε.


Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο γιος βρέθηκε σε ακαμψία, που σημαίνει ότι πέθανε μόλις λίγες ώρες πριν βρεθεί, ενώ η 63χρονη μητέρα ήταν νεκρή για περίπου μία εβδομάδα. Ο 36χρονος έφερε τραύμα στο μάγουλο και την γνάθο και όλα δείχνουν ότι δεν πέθανε ακαριαία. Βρέθηκαν ίχνη αίματος από το σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα έως το κρεβάτι που κατέληξε.

Τα παραπάνω στοιχεία οδηγούν τις Αρχές στο σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε προτού καταλήξει. Όλα τα ενδεχόμενα όμως είναι ακόμα ανοιχτά. Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και γιος είχαν συχνά έντονους καβγάδες. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο από την περασμένη Πέμπτη, ενώ κάτοικος της περιοχής κάνει λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι του εγκλήματος.

Γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία λόγω της έντονης οσμής από το διαμέρισμα. Η Άμεση Δράση έσπευσε στο σημείο, άνοιξε την πόρτα με κλειδαρά και μπήκε στο διαμέρισμα, όπου βρήκε τους δύο νεκρούς.

Τα ονόματα των αποθανώνων σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ είναι Μανωλάκη Μάλαμα και Ιωάννης Γαβρίλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: