ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Με κυνηγετική καραμπίνα σε κοινή θέα , μη παραβιασμένο το διαμέρισμα  και νεκρούς μάνα και γιο πρέπει να έχεις μειωμένη αντιληπτικότητα για να μην κατανοείς τι έχει συμβεί στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου  στην οδό Θερμοπυλών 28 ,  στην πόλη μας. Μία ακόμα οικογενειακή  τραγωδία από αυτές που γίνονται σχεδόν καθημερινά πρωτοσέλιδο , συγκινούν και ξεχνιούνται από όσους ευτυχώς για τους ίδιους,  δεν αντιμετωπίζουν αδιέξοδες καταστάσεις. 
  • Στα "ασήμαντα" τώρα ,  αυτά που μπορεί να λύσει μια δημοτική αρχή με πολιτική βούληση . Η  πόλη παρατημένη στην "τύχη" με μια διοίκηση ανίκανη , που δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετική όσο η πλειοψηφία όσων πάνε και εκλέγουν τους "άρχοντες" μας (τα εισαγωγικά γιατί άλλοι είναι οι πραγματικοί άρχοντες της πόλης μας) εμμένουν στην λάθος συνταγή του Κρατισμού που όπως έχει αποδειχθεί σε χιλιάδες άλλες τραγωδίες ΣΚΟΤΩΝΕΙ! Πάρτε μια γεύση πριν δείτε την ξεχωριστή μας ανάρτηση. 


  • Σε συνέντευξή του ο πρωθυπουργός κος Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως Κασσελάκης και Βελόπουλος του θυμίζουν Τσίπρα και Καμμένο ας του υπενθυμίσει κάποιος πως αυτοί κυβέρνησαν τον τόπο από το 2015 έως το 2019 εάν το έχει ξεχάσει! 
τον 

Διαβάστε όλη την συνέντευξη του πρωθυπουργού κάνοντας κλικ εδώ 


  • Σας ευχαριστούμε για τις καθημερινές σας επισκέψεις που είναι αυξημένες κάθε φορά που γινόμαστε "κακοί" με πρόσωπα που εσείς εκλέξατε ως πλειοψηφία για να βρεθούν σε θέσεις ευθύνης. Τον ρόλο του "κακού" και σίγουρα λιγότερο εξαρτημένου από οιαδήποτε μορφή εξουσίας θα τον παίξουμε έως τον Οκτώβριο του 2024 αφού δύσκολα θα μας κάτσει η "μπίλια" να αλλάξουμε κάτι στην κεντροδεξιά της πόλης μας και άρα ποιος ο λόγος να υπάρχουμε εάν οι πολλοί έχουν επιλέξει με την ψήφο τους πως το "καράβι" πάει σωστά και η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας μπορεί να διορθωθεί μη αλλάζοντας συνταγή αλλά ακολουθώντας την πεπατημένη! 

  • Να βάλουμε και ένα ωραίο track για τις νέες και τους νέους της πόλης μας που ευτυχώς μας διαβάζουν και εμείς μόνο σε αυτούς ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο για το αύριο! Γιατί εδώ είναι "ζούγκλα" και όποιος ζήσει θα περνάει με τα "βασικά" ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: