ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τον αδελφό της δημοτικής του συμβούλου κα Κοντονίκα διόρισε ο Στάθης Ψυρρόπουλος ως ειδικό του συνεργάτη κάτι που σίγουρα δεν είναι κάτι το "νέο" αλλά η κορωνίδα του παλαιοκομματισμού!

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τον αδελφό της δημοτικής του συμβούλου κα Κοντονίκα διόρισε ο Στάθης Ψυρρόπουλος ως ειδικό του συνεργάτη κάτι που σίγουρα δεν είναι κάτι το "νέο" αλλά η κορωνίδα του παλαιοκομματισμού!

 



Πριν μια μέρα σας είχαμε ενημερώσει για το πόσο "ενοχλητικά" είναι για εμάς τα αστεράκια που μπήκαν για να κρύψουν πως ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος διόρισε ως ειδικό συνεργάτη του τον αδελφό μιας δημοτικής του συμβούλου στο δήμο μας . Στο αρχικό μας ρεπορτάζ τον αφήσαμε μια ολόκληρη μέρα να σκεφτεί πως η "διαφάνεια" που τάχα ευαγγελίζεται δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από "αστεράκια" στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ Ηλιούπολης αφού τίποτα έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να μείνει κρυφό σε μια πόλη που όλες και όλοι μας γνωριζόμαστε! Έτσι θεωρήσαμε πως θα αποκάλυπτε ο ίδιος το ονοματεπώνυμο του συνεργάτη του που θα πληρώνεται με χρήματα του δήμου μας άρα με τα δικά σας εφόσον φορολογείστε στην Ελλάδα. 

Και είναι "ενοχλητικό"  όχι για εμάς αλλά για όσους από εσάς  πιστέψατε πως το "νέο" δεν θα ακολουθούσε παλαιοκομματικές συνταγές στη στελέχωση θέσεων του δήμου μας , και παράλληλα πως όσοι ωρύονταν  μέσα στα δημοτικά συμβούλια για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,  δεν θα είχαν την τόλμη να σας αποκαλύψουν ποιον από τους τόσους μέσα στην πόλη μας με τα ίδια τυπικά προσόντα επέλεξε ο κος Ψυρρόπουλος για την θέση ειδικού συνεργάτη του σε θέματα τεχνικών έργων ,. Πολεοδομίας και υποδομών του δήμου και ως καταλληλότερο έκρινε  τον αδελφό μιας δημοτικής του συμβούλου! 

Δείτε το σχετικό μας ρεπορτάζ εδώ



Τελικά δεν έκρυψε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ Ηλιούπολης το ονοματεπώνυμο του ειδικού συνεργάτη του για να μην τον "ματιάσουμε" , αλλά για να μην αποκαλυφθεί πως είναι ο αδελφός της εκλεγμένης δημοτικής του συμβούλου της κας Μαριάνθης Κοντονίκα. 




Φυσικά και ο κάθε δήμαρχος έχει την δυνατότητα και την ευχέρεια να επιλέγει τους συνεργάτες του,  αλλά αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να θεωρεί πως εμείς είμαστε από αυτούς τους αφελείς που πίστεψαν πως το "νέο" του , δεν είναι η επιστροφή του ΠΑΛΙΟΥ . Αφού εάν κάποιοι δεν το θυμάστε να σας θυμίσουμε εμείς που έχουμε καλή μνήμη,  πως και ο πατέρας κος Αλέξανδρος Κοντονίκας  είχε υπάρξει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" και είχε διατελέσει μάλιστα και πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ! 



Το ΦΕΚ μπορεί ο καθένας από εσάς να το αναζητήσει με την παρακάτω ημερομηνία και βέβαια εμείς δεν "πέσαμε από τα σύννεφα" .  Ότι δεν είχε σκεφτεί ούτε κατά διάνοια να κάνει  ο τέως δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης  ήρθε το "νέο" να το υλοποιήσει,  και "μπράβο" του,  αφού φροντίζει για όσους το  βοήθησαν να καταλάβει θέσεις ευθύνης! 

Άλλωστε από τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται ο Στάθης τέτοιες πρακτικές δεν υπήρξαν οι εξαιρέσεις,  αλλά ο απαράβατος σχεδόν κανόνας! 

Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο συνεχίστε να "κλαίτε" κε Ψυρρόπουλε που δεν σας άφησε περισσότερα χρήματα ο τέως δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης  στα ταμεία του δήμου , για  να διορίσετε περισσότερους ειδικούς συνεργάτες με "αξιοκρατικά" κριτήρια όπως το "νέο" σας πρεσβεύει! 



Το θέμα δεν απευθύνεται σε όσους αυτοδιοικητικούς θα έκαναν το ίδιο , αλλά σε όσους δεν θα τολμούσαν ούτε να το σκεφτούν! Άραγε υπάρχουν αρκετοί ; 



Δεν υπάρχουν σχόλια: