ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • "Για ποιόν Λαό μου μιλάς; Αυτός το Σάββατο με βρίζει, την Κυριακή με ψηφίζει και την Δευτέρα κόβει το χέρι του". ― Κωνσταντίνος Καραμανλής

  • Η ΝΔ παραμένοντας στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ φέρνει σε δύσκολη θέση όσους προσπαθούσαν χρόνια να παραποιήσουν αυτήν γράφοντας μία διαφορετική στηριζόμενη όχι σε ιστορικά γεγονότα αλλά σε ΜΥΘΟΥΣ και ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ κάποτε το ρεύμα αυτό της παγκόσμιας αλλαγής που ΔΙΚΑΙΩΣΕ τις Αρχές και τις Αξίες μας θα ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ και στην πόλη μας αγάλματα και τιμές που στήθηκαν για πολιτικούς νάνους ( για να μην πούμε τίποτα βαρύτερο) και θα φέρει σε θέσεις ευθύνης στη διοίκηση του δήμου μας όσους πραγματικά στηρίζουν το πρόγραμμά της και δεν την ψηφίζουν από συνήθεια! 


  • Επιστρέφει δριμύτερος στην πόλη μας ο κος Αθανάσιος Βαμβίνης και από Ιούνιο όσοι τον αναζητούσαν και ομιλούσαν περί φυγής του από την πόλη μας μάλλον θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Η τύχη του στα δρώμενα της πόλης δεν θα κριθεί από όσους απέτυχαν να συνεχίσουν την νικηφόρα παράδοση που χάραξε ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιάννης Αναγνώστου αλλά από την δική του θέληση να μην πατάει σε πολλές βάρκες αλλά ξεκάθαρα να εκφράζει ένα πρόγραμμα που ήδη υλοποιείται επειδή στη κυβέρνηση βρίσκεται ο μεταρρυθμιστής Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι άλλοι φαιδροί αρχηγοί του κόμματος που ντύθηκαν με περικεφαλαίες για να μας πείσουν για τον "πατριωτισμό" τους ξεγελώντας ακόμα και εμάς για τις αγαθές προθέσεις τους. 


  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και όλη η οικογένειά του  δεν είχαν ανάγκη  ποτέ να "ντυθούν"  στα εθνικά χρώματα  για να πείσουν για την αγάπη τους προς την πατρίδα και δεν φοβήθηκαν  ΠΟΤΕ να απομακρύνουν  από θέσεις ευθύνης "βαρίδια" φέρνοντας κοντά μας όσους πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία και απομονώνοντας τους ΤΖΑΜΠΑ πατριώτες από ένα κόμμα που ο ιδρυτής του ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ πως ανήκει πολιτιστικά στη Δύση και θα ήταν σήμερα πιο ισχυρό εάν δεν είχε την "ατυχία" να βρίσκεται στο θέμα του δόγματος στη λάθος πλευρά της Ιστορίας! Στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν κάνουν κουμάντο οι "Πατρίς - Θρησκεία- Οικογένεια" και για τον λόγο αυτό το κόμμα βρίσκεται στο 41% σύμφωνα με τις τελευταίες εθνικές εκλογές και όχι στο 19% του  Αντώνη Σαμαρά του απέραντου λαϊκισμού και της πατριδοκαπηλίας! Η ρητορική του και η αδυναμία του να αντιληφθεί τους λόγους που υπάρχουμε ακόμα ως έθνος και όχι ως πληθυσμός όπως αναφέρει σε απόσπασμα σε βίντεο για τα 50 χρόνια της ΝΔ τον οδήγησε να ρίξει μια κυβέρνηση το 1992 που θα είχε ολοκληρώσει μεταρρυθμίσεις θωρακίζοντας την χώρα από την χρεοκοπία. Ακόμα και σήμερα δεν έχει αντιληφθεί πως ή ίδια η Δύση είναι η woke κουλτούρα που καταδικάζει στις ομιλίες του και πως χωρίς αυτήν η χώρα μας θα ήταν μια ωραία ΣΟΒΙΕΤΙΑ ! Πείτε στον "πατριώτη" που δεν καταδίκασε την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία πως όσα ιδρύματα και εάν ανοίξει ουδείς θα κατατάξει τον ίδιο στη σωστή πλευρά της Ιστορίας γιατί όσα λέει και ενίοτε αρθρογραφεί τον τοποθετούν στη ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ και τον προτρέπουμε να διαβάσει και το παρακάτω κείμενο από την  LIFO πριν αποπειραθεί να δημιουργήσει κανένα απόκομμα  όπως υπήρξε στο παρελθόν η Πολιτική του Άνοιξη που προσπάθησε ανεπιτυχώς να βγάλει την χώρα μας από την σωστή πλευρά της Ιστορίας και οδήγησε στη δημιουργία ακροδεξιών και φασιστικών κομμάτων με τα οποία ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησής του συνομιλούσε! 


  • Εάν συνεχίσουν έτσι τα τοπικά κεντροδεξιά στελέχη της ΝΔ στον δήμο μας στις Ευρωεκλογές θα πέσει κάτω από το 30% για αυτό όσο είναι ακόμα νωρίς; καλό θα ήταν να τους τραβήξει το αυτί η Πειραιώς αλλιώς όλη η χώρα θα πανηγυρίζει για την επικράτηση της ΝΔ για τις ευρωεκλογές και εδώ θα αναρωτιόμαστε για το χαμηλό ποσοστό που σίγουρα θα είναι κάτω από 30% και το πρόβλημα είναι μήπως κάτσει η μπίλια σε κανένα 25% και ξεφτιλιστούμε πλήρως! Εάν συμβεί αυτό εμείς θα δικαιωθούμε για τις ΦΩΝΕΣ μας προς το κόμμα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και οι "συναγωνιστές" μας θα αυτοεξεφτελιστούν για ακόμη μια φορά! Άλλωστε τα είπαμε εμείς πάμε έως τον Οκτώβριο και τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ , εάν στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης δούμε και πάλι τα ίδια φαιδρά πρόσωπα ΑΝΤΙΟ!  Εμείς με όσους δεν καταδικάζουν τον φασισμό δεν έχουμε θέση και κυρίως με όσους θα πέσουν για ακόμη μια φορά από τα "σύννεφα" όταν αναγνώσουν τα αποτελέσματα στο δήμο μας σε κόμματα όπως του Βελόπουλου , του Στίγκα και του Νατσιού! Αφού εσείς καταθέτετε στεφάνια στις εθνικές επετείους μαζί τους πως να μην αυξήσουν τα ποσοστά τους στην πόλη; Για να μην μιλήσουμε για πιο παλιά όταν κατεβαίνατε με επικεφαλής έναν ΔΟΤΟ δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ. 


  • Την Αίγυπτο και το Κατάρ έχουν βάλει οι ΗΠΑ για να πιέσουν την Χαμάς να συνάψει συμφωνία με το Ισραήλ Για τον λόγο αυτόν το Κάιρο έχει ήδη μεταβεί στο Κάιρο ο επικεφαλής της CIA. 

  • Δεύτερη μέρα του 15ου Συνεδρίου της ΝΔ σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο και το πρόγραμμα έχει ως εξής:












Δεν υπάρχουν σχόλια: