ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν είναι αυτές φιλελεύθερες απόψεις εάν δεν την αποσύρουν από το Ευρωψηφοδέλτιο τους θα τους κάνει ζημιά! - Δεν μπορεί να προσβάλει άλλους ευρωπαϊκούς λαούς και φυσικά η Ευρώπη δεν είναι ο Μεσαίωνας που περιγράφει !

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Δεν είναι αυτές φιλελεύθερες απόψεις εάν δεν την αποσύρουν από το Ευρωψηφοδέλτιο τους θα τους κάνει ζημιά! - Δεν μπορεί να προσβάλει άλλους ευρωπαϊκούς λαούς και φυσικά η Ευρώπη δεν είναι ο Μεσαίωνας που περιγράφει !

Μητσοτάκη με αυτήν στο Ευρωψηφοδέλτιο δεν θα σε "σώσει" ούτε η ενδεχόμενη υποψηφιότητα  Φρέντι Μπελέρη! . Θράσος η εξώδικη διαμαρτυρία της κυρίας υποψήφιας  Ευρωβουλεύτριας της ΝΔ  στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του Στέφανο Κασσελάκη  , για τάχα μονταζιέρα ! Έπρεπε ήδη να είχε αποσυρθεί από το ψηφοδέλτιό ενός κόμματος που είναι φιλελεύθερο. 

Εμείς αυτήν με τις απόψεις που εκφράζει για "Ελληνική Λύση" και Κυριάκο Βελόπουλο την βλέπουμε να "κολλάει"  ή Δημήτρη  Νατσιό  και "Νίκη",  τι σχέση έχει με ένα φιλελεύθερο κόμμα όπως η ΝΔ; 

Το πάνω βίντεο είναι όλη η συνέντευξή της,  και η δήθεν μοντιαζέρα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το παρακάτω. Έχει πει ακριβώς όσα ανέβασε στο βιντεάκι του ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και παράλληλα διαμαρτύρεται σε καθαρεύουσα γλώσσα πως τάχα την "παραποίησαν". Μητσοτάκη απάλλαξε μας από δαύτην!  Αγνοεί και θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας εάν και δημοσιογράφος και δεν έχει καταλάβει πως την καταγγελία της 28χρονης άγριας δολοφονηθείσας στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων την πήρε 23χρονη αξιωματικός υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ άρα το φύλο της δεν την οδήγησε σε περισσότερη ευαισθησία και αποτελεσματικότητα αφού σαφέστατα υπονοεί πως οι γυναίκες αξιωματικοί είναι περισσότερο αποτελεσματικές ως αποδέκτες τέτοιων καταγγελιών πράγμα που δεν συνέβη στην περίπτωση της 28χρονης. Εάν έχετε πρόβλημα εκεί στην Πειραιώς να βρείτε 42 υποψηφίους που να μπορούν να αρθρώσουν πολιτικό λόγο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και πιστεύουν στην "ανωτερότητα" των Νοτίων φοβούμαστε πως με τις επιλογές σας δίνετε "κηροζίνη" σε εγχώρια κόμματα που παπαγαλίζουν τις ασυναρτησίες περί αποχριστιανοποίησης της Ε.Ε του κόμματος Λεπέν και ευτυχώς πλέον όχι της κα Μελόνι. Εάν ο πολιτισμός της Ελλάδος είναι όσα περιγράφει η κα Φλέσσα σίγουρα έχει εκπέσει από την περίοδο που οι πρόγονοί μας δεν είχαν ακούσει τίποτα για τον Χριστιανισμό και κατάφεραν να μεγαλουργήσουν! Το ίδιο και οι Ρωμαίοι που έχουν την ενσυναίσθηση να καταλάβουν πως ο δικός τους πολιτισμός ξεκίνησε και μεγαλούργησε πριν το ΜΕΣΑΙΩΝΑ και ιδεοληψίες που η σημερινή Ε.Ε έχει για πάντα βάλει στο περιθώριο. Ο πρωθυπουργός μίλησε στο συνέδριο για τις κηραλοιφές αλλά με όσους κατεβάζει για υποψήφιους σίγουρα θα τους χαρίσει διψήφιο ποσοστό αφού δεν κατάφερε να βρει 42 υποψηφίους που να μην υπάρχει έστω ένας να δικαιώνει τρίπτυχα που οδήγησαν την πατρίδα μας σε επικίνδυνους  ατραπούς και "εθνοσωτηρίους"! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: