ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης και το ποστάρισμά του στο facebook γεμάτο ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ο Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης και το ποστάρισμά του στο facebook γεμάτο ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

 


Έχουμε διαφωνήσει άπειρες ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΌΣΙΑ πάντα με τον Γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης για ένα σωρό θέματα αλλά σίγουρα αυτός υπερασπίζεται το κόμμα στο οποίο πιστεύει κάνοντας και την απαραίτητη αυτοκριτική όποτε αυτός κρίνει απαραίτητο. 

Επειδή ίσως κάποιοι δεν κατάλαβαν ( αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά φανταζόμαστε πως έχουν καταλάβει) αναφέρεται στην μεγάλη "μεταρρύθμιση" της νέας διοίκησης Ψυρρόπουλου  να αλλάξει το όνομα της Κυψέλης Εθελοντών του δήμου μας (που προϋπήρχε)  και να την κάνει εθελοντική ομάδα "Η Γειτονιά" μας. 

Αλλαγή φιλοσοφίας δεν θα υπάρχει ( θα επιβεβαιωθούμε τραγικά για το συμφέρον των πολλών ) για ακόμη μια φορά και επειδή κάποιοι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι προσπαθούν να παραποιήσουν όσα εμείς από εδώ έχουμε γράψει τα ξαναγράφουμε εμείς δεν είμαστε κατά του εθελοντισμού αλλά αρνούμαστε να υποκριθούμε πως αυτός δεν έχει ΚΟΣΤΟΣ και πως έως σήμερα ελάχιστες εθελοντικές ομάδες φέρνουν αποτέλεσμα! 

Δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να σας μιλήσουμε για τις ΜΚΟ που άλλωστε είναι μη κυβερνητικές οργανώσεις με ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ θεωρούμε πως μπορείτε να ρωτήσετε να μάθετε ή απλώς να γκουγκλάρετε για να δείτε τι ακριβώς είναι και με ποιον ακριβώς ΤΡΟΠΟ χρηματοδοτούνται για να προσφέρουν το "εθελοντικό" έργο τους. 

Εμείς φυσικά και δεν έχουμε καμία αυταπάτη πως σε καπιταλιστικές κοινωνίες πρέπει το ΚΡΑΤΟΣ να πιστεύει σε "Καλούς Σαμαρείτες" και είχαμε επισημάνει όπως θα συνεχίσουμε να το κάνουμε είναι πως οι εθελοντές επειδή σπαταλούν χρόνο και χρήμα για το "χόμπι" τους δεν θέλουμε να το κάνουν επειδή είναι "καλοί χριστιανοί" δεν θα αποδώσει 2024 χρόνια μετά την γέννηση του Ιησού δεν απέδωσε αλλά να έχουν και κάποιο κίνητρο ενώ ΣΙΓΟΥΡΑ θεωρούμε ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ από την πλευρά της Πολιτείας να ποντάρει σε αυτούς για την αντιμετώπιση οιοδήποτε προβλήματος!

Και βέβαια οι ομάδες αυτές με τον τρόπο που δημιουργούνται αποτελούν παραταξιακούς στρατούς για τις εκλογές του 2028 ( τότε θα γίνουν οι δημοτικές και εκ παραδρομής έκανε αυτό το λάθος ο Γιώργος) και είμαστε βέβαιοι από τώρα πως μέσα σε αυτούς θα υπάρχουν τα ίδια και ίσως μερικά ακόμα άτομα που στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές την "μεγάλη αλλαγή" στην πόλη μας που όλες και όλοι σας ευελπιστούμε πως βλέπετε! 

Και για το θέμα του Συμβουλίου των Νέων εμείς προσωπικά θα θέλαμε να ακούσουμε και τις απόψεις για τα θέματα της πόλης μας από νέους πάνω των 15 ετών χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θεωρούμε πως τα 15χρονα της εποχής μας έχουν πολλά να μας πουν και σίγουρα δεν είναι τόσο "αφελείς" και "απονήρευτοι" με την δική μας γενιά που ακόμα και τα ακούσματά της δεν θα την οδηγούσαν ποτέ στο να καταλάβει σε τι σκληρό κόσμο είχε γεννηθεί! 

Μην το μπερδεύουμε άλλο και κάνουν όσοι δεν θέλουν να μας καταλάβουν τι σας λέμε μπράβο στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο που έστω μέσω του προσωπικού του λογαριασμού κατέδειξε παθογένειες τον καλούμε να συνεχίσει να γράφει και να υπερασπίζεται με θάρρος Αρχές και Αξίες που έχουν δικαιωθεί ιστορικά και σίγουρα και η δική μας κριτική και ό,τι ασχοληθήκαμε μαζί του προεκλογικά για μια επιλογή που εμείς θεωρήσαμε πως ήταν λάθος δεν πρέπει να τον πτοεί αλλά να τον πεισμώνει . 

Από εμάς έχουμε αποδείξει πως ό,τι κριτική και εάν κάνετε όση πλέμπα και εάν μας πολεμήσει θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε . Υπενθυμίζουμε και στον ίδιο ό,τι σε αυτή την πόλη όπου όλες και όλοι θέλουν να τα έχουν καλά με όλους ΟΥΔΕΙΣ από τις παρατάξεις καταδίκασε μια επίθεση που δέχθηκε από γνωστό πλεμπαίο της πόλης ( δεν γράφουμε το όνομα του για να μην τον διαφημίσουμε και ΤΖΑΜΠΑ όπως συνηθίζουμε να κάνουμε) και να του καταστήσουμε σαφές πως εμείς και εκτιμούμε τον επικεφαλής της παράταξης με την οποία κατήλθε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά για εμάς οι πολιτικές έχουν και θα έχουν και ΧΡΩΜΑ και ΚΟΜΜΑ και διαφορετικά αντιλαμβάνονται τα κόμματα ακόμα και τον εθελοντισμό ήδη η κυβέρνηση είχε την τόλμη να μην εμποδίσει τη Δικαιοσύνη να τα βάλει με  "Κιβωτό του Κόσμου/" και "Άλλος άνθρωπος" υπήρχαν συγκεκριμένες ενέργειες των υπουργών για να χυθεί άπλετο φως δεν θέλαμε τα χρήματα αυτών των "αλληλέγγυων" για να τα διαχειριστεί όπως σας λένε οι "ψεκασμένοι" τα δικά μας παιδιά αλλά θέλαμε και θέλουμε ( θα δείτε τις επόμενες μέρες στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ και άλλη ανάλογη οργάνωση) να ξεχωρίσουμε την αλληλεγγύη από τα ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ! Δεν είμαι ούτε εγώ αισιόδοξος πως θα βγει άκρη και όλα θα γίνουν αγγελικά πλασμένα αλλά εμείς τουλάχιστον το προσπαθήσαμε ως κόμμα όταν ήμασταν στην κυβέρνηση. 

Θα μπορούσα να σας αναφέρω κάποιες ακόμα και ΜΚΟ που προσφέρουν σημαντικό έργο και στην ουσία "σώζουν" το κράτος από τις τραγικές παραλείψεις του αλλά σε άλλη ανάρτηση. Αυτή είναι αφιερωμένη στο Γιώργο Παναγιωτακόπουλο που θα είχε περισσότερα  like εάν κάποιοι που πιστεύουν ακριβώς όσα γράφει είχαν το θάρρος να στεναχωρήσουν όσους πορεύονται πολιτικά με βάση την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! 

To show θα συνεχιστεί και όχι μόνο με ευθύνη των 35 δημοτικών μας συμβούλων αλλά κυρίως μιας κοινωνίας που αποδεικνύει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση πως το γουστάρει και αναγκάζει όλα τα αστικά κόμματα ακόμα και μέσα στη Βουλή να παρεκτρέπονται. Πως αλλιώς θα μπορούσε π.χ ο Άδωνις ή ο Βορίδης να αντιμετωπίσει μία Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον τελευταίο να λέει για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας μέσα στη Βουλή πως "Είστε η επιτομή της απόλυτης χυδαιότητας" . 

Στην πόλη η επιτομή αυτή της απόλυτης χυδαιότητας έγινε συντονιστής μία εκ των δύο τοπικών οργανώσεων και ας μην έχει ο Γιώργος την αυταπάτη πως με "μουγγή" την δική μας ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που απλώς υπάρχει δεν θα κατρακυλήσει στο δήμο μας στις προσεχείς Ευρωεκλογές η ΝΔ κάτω από το 30% που απέσπασε το 2019! 

Τέλος επειδή εμείς μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ του Οκτωβρίου πάμε ως ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ θέλουμε να δούμε πως οι επόμενες γενιές της πόλης θα διαχειριστούν τα πολλά προβλήματα που τους κληρονομήσαμε και μας κληρονόμησαν και εμάς ( ως τοπικό ΜΜΕ που δημιουργήθηκε το 2013 δεν πανηγυρίσαμε καμία ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΝΙΚΗ σε τοπικές κάλπες) θα συνεννοηθούν για να αποκτήσει η πόλη δήμαρχο που δεν θα διατηρεί ΜΥΘΟΥΣ για την πόλη και ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ! 

Η πόλη για εμάς με τις διαχρονικές επιλογές της ως πλειοψηφία σε διαδοχικές κάλπες έχει καλύτερο μέλλον από αυτό που της αξίζει και έχει την ΑΝΟΧΗ μιας Πολιτείας που της επέτρεπε και της επιτρέπει (παρά το "ροκάνισμα" το οποίο άλλοι μας επέβαλαν από έξω) για δεκαετίες να διασύρει έννοιες όπως ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ , ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ αλλά και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ! 

Αυτά και καλή συνέχεια στη γαλάζια γενιά της πόλης μας που "έθαψε" πολλούς "Μπελέρηδες" για να τους αναζητούμε τώρα την τελευταία στιγμή από τις φυλακές της Αλβανίας μπας και "σωθεί" το τομάρι όσων κινδυνεύουν από ψευτοπατριώτες γιατί δεν υπήρξαν ΠΟΤΕ Εθνικιστές! 

Ελπίζουμε να ανακοινωθεί ο Φρέντι Μπελέρης για να σας παρουσιάσουμε το πλήρες βιογραφικό του αφού σκοπός δικός μας δεν είναι να σώσουμε καμία δική μας καρέκλα που άλλωστε δεν κατέχουμε αλλά να βγει Ευρωβουλευτής επειδή το αξίζει περισσότερο από κάτι απίστευτους έως χθες υβριστές της παράταξής μας που στην πρώτη στραβή θα μας εγκαταλείψουν! 

Σας γράφουμε απλώς πως ο Φρέντι Μπελέρης συνελήφθη και φυλακίστηκε επί κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου την 19 Μαρτίου 1995 από ΄"Έλληνες" συνοριοφύλακες αυτούς που κάποιοι αφελείς θεωρούν πως μπορούν να μας σώσουν από τους εχθρούς μας,  που έτσι και αλλιώς ήταν και παραμένουν για  χρόνια εντός των τειχών! Πρόεδρος της ΝΔ τότε που έγινε η σύλληψη Μπελέρη ήταν ο αείμνηστος Μιλτιάδης Έβερτ και σταματάμε εδώ... 





Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: