ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Μεγάλο "επίτευγμα" της διοίκησης Ψυρρόπουλου να υποβαθμίσει μια προϊσταμένη Προμηθειών του δήμου μας σε τηλεφωνήτρια! Μπράβο στο πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης που μέσα στο δημοτικό συμβούλιο έδωσε τα στοιχεία της υπαλλήλου που στην ουσία διώκεται σε μια απέλπιδα προσπάθεια ρεβανσισμού και επειδή τυγχάνει  να την γνωρίζουμε,  διαθέτει καλύτερες γνώσεις στα θέματα του δήμου μας  από τους μισούς Αντιδημάρχους της νυν διοίκησης. Έτσι πριν το επόμενο δημοτικό συμβούλιο λέμε να βγάλουμε και εμείς ένα από εκείνα τα ρεπορτάζ που μας καθιέρωσαν στη δική σας συνείδηση , πως δεν χαριζόμαστε σε ΚΑΝΕΝΑΝ! 

  • Ξεκινάει το 15ο συνέδριο της ΝΔ και όσοι πιστοί προσέλθετε!


  • Και μια και μιλήσαμε για πιστούς θρησκευτικού περιεχομένου το σημερινό θέμα του συνεργάτη μας Παναγιώτη Πάσχου για όσους δεν το έχουν ακόμα διαβάσει μπορούν να το κάνουν πατώντας εδώ. 


  • Ένας Αναγνώστου θα βγάλει από τα σημερινά της αδιέξοδα την κεντροδεξιά της πόλης μας,  το θέμα είναι το μικρό του όνομα!  Όλοι οι άλλοι ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ  δεν πετυχαίνουν  να μας χαρίσουν ΝΙΚΕΣ.  Έτσι και αλλιώς πέρασαν 14 χρόνια χωρίς ουδείς από δαύτους να καταφέρει να περάσει σε δεύτερο γύρο δημοτικών εκλογών κάποιοι είχαν την φαντασία πως με απέναντι τον Γιάννη Αναγνώστου θα γίνονταν και Περιφερειακοί σύμβουλοι επειδή κατάφεραν με τα χίλια ζόρια να  εκλέξουν έναν πρόεδρο τοπικής που είναι λιγότερο γνωστός και από τον συνεργάτη μας Παναγιώτη Πάσχο ! Το μόνο που μας "χαρίζουν" όλοι αυτοί  είναι κεντροαριστερές διοικήσεις του δήμου μας,  την μία ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από την άλλη! Τουλάχιστον ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου στήριξε πάντα την λιγότερο επιζήμια διοίκηση αφού κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος στον δεύτερο γύρο δεν πρόκειται ποτέ να ξαναδούμε εκτός και το επώνυμο Αναγνώστου μας δώσει μια νικηφόρα  συνέχεια στην μοναδική πορεία που οδήγησε και στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ νίκη της κεντροδεξιάς στην πόλη μας. στις δημοτικές εκλογές του 2006. Και αντί το κόμμα της ΝΔ να τιμήσει τον μοναδικό κεντροδεξιό δήμαρχο που ανέδειξε η πόλη μας κάθεται και δίνει τίτλους και αξιώματα σε όσους μας οδηγούν από ήττα σε ήττα. Εάν εκεί στην Πειραιώς δεν το κατανοούν,  θα τους το κάνουμε πενηνταράκια στις Ευρωεκλογές με το ποσοστό της ΝΔ στην πόλη μας να πέφτει  κάτω από το 30%! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: