ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η εικόνα της πόλης δεν αλλάζει όσο ακολουθείται η ίδια αποτυχημένη συνταγή από την ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑ που επέστρεψε!

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Η εικόνα της πόλης δεν αλλάζει όσο ακολουθείται η ίδια αποτυχημένη συνταγή από την ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑ που επέστρεψε!

 


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Δεν έχουμε και πολλά να γράψουμε για το χάλι  που και εσείς μπορείτε να δείτε, το φωτορεπορτάζ του συνεργάτη μας "μιλάει" από μόνο του.

Όχι πως τους νοιάζει τους διοικούντες δηλαδή,  όπως δεν νοιάζει και την κεντροδεξιά αντιπολίτευση που στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο αντί να αποχωρήσει κάθισε εκεί να μιλάει με τα "ορφανά του ΠΑ.ΣΟ.Κ" που παίζουν τους "πατριώτες" αφήνοντας τους ακροδεξιούς του Στίγκα να καταθέτουν στεφάνια στην πόλη μας! Για δεκαετίες άφηναν τα ορφανά του Στάλιν να παραχαράσσουν την Ιστορία της πόλης μας τώρα δεν βρήκαν λέξη να ψελλίσουν για τους Ναζί που κατέθεσαν στεφάνι για να "τιμήσουν" τους ήρωες του 1821! Όσο για τους συνδημότες μας , το λιγότερο κακό τους είναι η βρωμιά στους δρόμους της πόλης , αφού μια πόλη που επί δεκαετίες στήριζαν οι μισοί τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό και οι άλλοι μισοί τον ΜΑΥΡΟ με τους ελάχιστους να απέχουν,  γιατί θα έπρεπε να είχε καλύτερο μέλλον;













Δεν υπάρχουν σχόλια: