ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο πλευρό του Κοκοτίνη ήταν ο Γιάννης Αναγνώστου και το 2014 Και όλοι οι καραμανλικοί της πόλης

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Στο πλευρό του Κοκοτίνη ήταν ο Γιάννης Αναγνώστου και το 2014 Και όλοι οι καραμανλικοί της πόλης

Στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2014 η δημοτική παράταξη του Γιάννη Αναγνώστου είχε στηρίξει τον Χρήστο Κοκοτίνη. 

Αποτέλεσμα είναι να τσαντιστούν ακόμα και υποψήφιοί του που δεν δέχθηκαν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Επομένως όσοι "δεξιοί" θίχτηκαν για την κριτική μας και στην τωρινή του ανεύθυνη στάση ψηφίστε όποιον περάσει στον δεύτερο γύρο μαζί με τον Βαλασόπουλο !! , δεν μας πτοεί. 

Άλλωστε εμείς δεν αφήσαμε 14.000.000 ευρώ χρέος στον δήμο , ούτε έχουμε ουδεμία σχέση με αυτούς που μας θεωρούν τελείως ηλίθιους και χωρίς μνήμη και ζητάνε εκ νέου την ψήφο μας.

 Και επειδή κάποιοι μιλάνε για λάσπη εμείς μιλάμε με αριθμούς. Ας απαντήσουν λοιπόν οι κύριοι γιατί από 14.000.000 χρέος σήμερα ο δήμος έχει πλεόνασμα. Ας μας πει και η νυν διοίκηση τι απέγινε με το πόρισμα των Ορκωτών Λογιστών για την Ευώνυμος ΑΕ. 

Μην νομίζουν πως η επόμενη διοίκηση θα μείνει από εμάς χωρίς ψάξιμο. Γιατί αναγκαστικά θα έχει μέσα και πολλούς άλλους τους οποίους ούτε συμπαθούμε, ούτε θεωρούμε πως δεν θα αφήσουν ελλείμματα. Είμαστε σίγουροι μάλιστα πως ήδη ετοιμάζουν τις "δουλειές" που θα κάνουν. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: