ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στις 24/5 Η Εκδήλωση του Ευσταθίου – Παρασκήνιο Με Την Διαπαραταξιακή Επιτροπή- Κάνουν ότι μπορούν για μας δείξουν πως γράφουν την "Δημοκρατία" στα παλαιά τους υποδήματα!!!

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Στις 24/5 Η Εκδήλωση του Ευσταθίου – Παρασκήνιο Με Την Διαπαραταξιακή Επιτροπή- Κάνουν ότι μπορούν για μας δείξουν πως γράφουν την "Δημοκρατία" στα παλαιά τους υποδήματα!!!

Αναδημοσιεύουμε από το site ilioupolinews την παρακάτω είδηση που δείχνει πως τελικά η παράταξη του Τάσου Ευσταθίου θεωρεί όλες τις άλλες κορόιδα και τους δημότες κρετίνους. Κάνουν την προεκλογική τους συγκέντρωση τελευταία μέρα μαζί  με αυτή του νυν δημάρχου λες και δεν ξέρουν πως τερμάτισαν πέμπτη παράταξη το 2014 και δεν δικαιούται τέτοια αβάντα. Χρήστος Κοκοτίνης , Τασία Τσατσούλη αλλά και οι υπόλοιποι ΔΙΚΑΙΑ θα φωνάζουν.
"Φάουλ" και για τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου εάν συμφώνησε σε αυτή την αλλαγή της τελευταίας στιγμής!! Δεν έχουμε ξαναδεί πουθενά να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και φυσικά εμάς δεν μας νοιάζει καθόλου απλώς το θέμα μας έστειλαν δυσαρεστημένοι από τις άλλες παρατάξεις που μιλάνε για καταπάτηση κάθε έννοιας Δημοκρατίας και ίσης μεταχείρισης ανάμεσα στις παρατάξεις.

Άλλα αποφάσισαν στην διαπαραταξιακή και άλλα κάνουν μετά μας είπαν χαρακτηριστικά. Δεν πιστεύουμε πως τελικά θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση τελευταία μέρα Παρασκευή μαζί με αυτή του Βασίλη Βαλασόπουλου πως ως πρώτη παράταξη το 2014 την δικαιούται. Απλώς μας κάνει εντύπωση πως λειτουργούν και τι ακριβώς σκέφτηκαν πως θα πετύχουν κάνοντας συγκέντρωση την τελευταία στιγμή. Μάλλον δεν θέλουν να κάνουν καθόλου και για αυτό σκέφτηκαν αυτή την αλλαγή.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ SITE ILIOUPOLINEWS.GR

Σημαντική ενημέρωση: Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Κουρής με το ilioupolinews.gr, διαβεβαίωσε πως η αλλαγή ημερομηνίας της εκδήλωσης του Τάσου Ευσταθίου έγινε έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.

Στις 24/5 θα πραγματοποιήσει την με τρίτη προεκλογική του εκδήλωση ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» αποφάσισε να πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία την Παρασκευή 24/2, αλλαζοντας την ημερομηνια που συμφώνησαν οι εκπρόσωποι της παράταξης του στην διαπαραταξιακή επιτροπή. Σύμφωνα με τα πρακτικά που έχουν αναρτηθεί στη Δι@ύγεια, (ΑΔΑ: Ω350ΩΡΥ-Χ72) η παράταξη του κ. Ευσταθίου είχε δεσμευθεί για διεξαγωγή της Προεκλογικης εκδήλωσης στις 22 Μαΐου. Ωστόσο, σε ανάρτηση στα social media, ανακοινώθηκε πως η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 24, «απέναντι» από την εκδήλωση του νυν Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου.



Πρόκειται για μια κίνηση που παραβιάζει και το πολιτικό «Fairplay» καθώς η κατάταξη του Τάσου Ευσταθίου στις εκλογές του 2014 (5ος) δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την διεξαγωγή εκδήλωσης 3 ημέρες πριν τις εκλογές.


ΠΗΓΗ


Το ίδιο ισχύει και για την παράταξη ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ που και αυτοί ΘΕΛΟΥΝ να πραγματοποιούν συγκέντρωση την τελευταία μέρα μαζί με Τάσο Ευσταθίου και Βασίλη Βαλασόπουλο. Υποτιμούν προφανώς τις άλλες παρατάξεις και δεν τους είδαμε μαζί με όλες τις υπόλοιπες να βγάζουν καμία ανακοίνωση για τις φιλοχουντικές κορώνες δύο υποψηφίων της παράταξης Τάσου Ευσταθίου. Προφανώς περιμένουν ύμνους στον Χίτλερ για να αντιδράσουν αλλά για αυτό έχει προβλέψει ήδη ο νομοθέτης....

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΙΝΑΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5-6οι ΘΑ ΒΓΟΥΝ. ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.