ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Λαϊκή Συσπείρωση ανακάλυψε πως οι "αγώνες" τους δεν έπιασαν τόπο

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Η Λαϊκή Συσπείρωση ανακάλυψε πως οι "αγώνες" τους δεν έπιασαν τόπο

ΟΙ "ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2017!! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ 


Στην Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ανακάλυψαν πως μετά τον δωδεκαετή αγώνα του κομμουνιστή Δημάρχου Δημήτρη Κιντή οι Νασταίοι εξακολουθούσαν και εισέπρατταν ενοίκια για ακίνητα μέχρι και τα τέλη του 2017!
Και ανακάλυψαν μόνο ένα ακίνητο επειδή έγινε εξώδικο επειδή δεν πληρώνει. Κάποιοι εξακολουθούν και πληρώνουν όμως και πρόκειται για ακίνητα που τα έχουν στην κατοχή τους με τα ίδια συμβόλαια σαν και αυτά με τα οποία κατείχαν τα 94 που τους αφαιρέθηκαν!!

Συνεχίστε το ρεπορτάζ άλλωστε η ΕΤΑΔ συνομιλεί με τους κληρονόμους αυτούς τους "καταπατητές" που καταδίκασε η Ελληνική Δικαιοσύνη! Και συνομιλεί γιατί έχουν ενδιαφερθεί να αγοράσουν ακίνητο που τους έχει αφαιρεθεί .

Ή για να ακριβολογώ να το αγοράσει άλλος που έχει τα χρήματα γιατί οι κληρονόμοι όσο και εάν ακούγεται παράξενο είναι "στεγνοί" οικονομικά. Ο κομμουνισμός τους κατέστρεψε , ελπίζω να έρθει η στιγμή να πάρει και τα δικά σας σπίτια γιατί εσείς οι "αριστεροί" ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ  επί Καπιταλισμού αποκτήσατε πολλές ιδιοκτησίες. Εάν και είσαστε κατά της ιδιωτικής περιουσίας σύμφωνα πάντα με τους θεωρητικούς σας. 

Χαιρετίζουμε το "ρεπορτάζ" και σας λέμε ξεκάθαρα πως εάν οι Νασταίοι δεν είχαν συμβόλαια και ήταν καταπατητές θα ήμασταν οι πρώτοι που θα τους κυνηγούσαμε. Αλλά δυστυχώς για εσάς δεν ήταν ... ΄

Άμα ψάχνετε για τέτοιους αναζητήστε τους σε γνωστούς επιχειρηματίες που διαπλέκονται με το Δημόσιο. Επί χούντας πήραν ΔΩΡΕΑΝ τεράστιες εκτάσεις και της κατέχουν έως και σήμερα ενώ πολλές έχουν ήδη πουλήσει με ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: