ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η διαφημιστική καμπάνια του "Μένουμε Σπίτι" των 11.000.000 ευρώ σε συγκεκριμένα ΜΜΕ είναι ένα ακόμα σκάνδαλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Η διαφημιστική καμπάνια του "Μένουμε Σπίτι" των 11.000.000 ευρώ σε συγκεκριμένα ΜΜΕ είναι ένα ακόμα σκάνδαλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη


Τα 11.000.000 ευρώ που δόθηκαν στα ΜΜΕ για να παίζουν διαφημιστικά σποτ της μεγάλης καμπάνιας "Μένουμε Σπίτι" προφανώς και δεν θα φτάσουν ποτέ στις τσέπες της συντριπτικής πλειονότητας των συναδέλφων που δουλεύουν σε αυτά.



Τα περισσότερα ΜΜΕ καθυστερούν τους μισθούς και δίνουν από 500 έως και 1200 ευρώ στην συντριπτική πλειοψηφία όσων δουλεύουν 7 μέρες την εβδομάδα 10-12 ώρες ημερησίως και χωρίς ρεπό τις περισσότερες φορές.

Εάν εξαιρέσεις την ΕΡΤ όπου το 8ωρο τηρείται απαρέγκλιτα και οι μισθοί είναι καλύτεροι τα ιδιωτικά ΜΜΕ εκμεταλλεύονται μέσα στην κρίση τους εργαζόμενούς τους.

Πολλοί έχουμε χάσει λεφτά , τα οποία έγιναν καταθέσεις στο εξωτερικό και ακίνητα για κάποιους που ενώ χρωστάνε εκατομμύρια στο Ελληνικό Δημόσιο κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι , διαθέτουν ΜΜΕ και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.

Γιατί κακά τα ψέματα αλλά το μέσο είναι το μήνυμα και όσοι δεν ακολουθούμε "γραμμές" που δίδονται βρισκόμαστε στα σπίτια μας αφού προφανώς και κανείς δεν μας προστατεύει από όλους αυτούς τους υπόδικους που το παίζουν ιδιοκτήτες με την ΑΝΟΧΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ενίσχυση του πολιτικού κατεστημένου.

Οι προσπάθειες της προηγούμενης κυβέρνησης να βάλει τάξη στο μπάχαλο στην ουσία έπεσε στο κενό και μαζί με τους παραδοσιακούς νταβατζήδες προστέθηκαν και άλλο εκ Ρωσίας ορμώμενοι που εκδιώχθηκαν από το καθεστώς Πούτιν όταν άρχισαν να πλουτίζουν ανεξέλεγκτα.

Εάν εξαιρέσεις μεμονωμένα ΜΜΕ που συνεχίζουν και δεν στηρίζουν την ομερτά που η κυβέρνηση ονομάζει "εθνική ομοψυχία" οι περισσότεροι έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα πως ο κορονοϊός είναι για αυτούς ακόμα μια ευκαιρία εύκολου πλουτισμού.

Γιατί την καμπάνια θα την έπαιζαν ΔΩΡΕΑΝ όσοι είχαν κοινωνική ευθύνη και δεν έψαχναν να κατηγορούν όλους εμάς τους υπόλοιπους που τους κράζουμε για την υποκρισία τους.

Δεν θα τους βγει η εκστρατεία να ηρωποιήσουν με τα ρεπορτάζ τους μετριότητες που διαχειρίζονται την κρίση και την επόμενη μέρα (θα είναι βέβαια αργά) θα καταλάβουν όλοι πως ελάχιστοι σταθήκαμε υπηρετώντας αρχές και αξίες άγνωστες σε όσους έχουν Θεό τους το χρήμα.

Γιατί το να δέχεσαι αμάσητα το κλείσιμο ναών έστω για τους ιερείς που πρέπει να λειτουργούν για την σωτηρία όλων μας σε κάνει αμέσως πολέμιο της Θρησκείας μας και όχι "επιστήμονα".

Στις τράπεζες όπως βλέπετε γίνεται χαμός αλλά οι χώροι προφανώς είναι "αγιασμένοι" και δεν κολλάει κάποιος τον θανατηφόρο κινεζικό ιό παρά μόνο εκεί που πραγματικά ο Θεός είναι παρών.

Με λύπη βλέπω και συναδέλφους για 1000 ευρώ τον μήνα να υποστηρίζουν ανίκανους επιστήμονες , καιροσκόπους πολιτικούς και να δημιουργούν για όλους εμάς που αντιστεκόμαστε την εικόνα του τάχα ανεύθυνου πολίτη.

Σε ένα χρόνο από τώρα όταν και οι ίδιοι θα χάσουν το 1000ρικό τους θα καταλάβουν πως τελικά είχαμε εμείς δίκιο και όχι αυτοί που άλλωστε έχουν αποδείξει το πόσο υπεύθυνοι είναι όταν θίγονται τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Όχι το μέσο μας παραμένει ΔΕΞΙΟ αλλά όχι ΑΔΕΞΙΟ και κατά της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ που είναι εμφανής στον περίγυρο του προέδρου της ΝΔ που θα μείνει στην Ιστορία ως ο πιο ακατάλληλος πρωθυπουργός της χώρας.

Φεύγοντας θα έχει αφήσει πίσω του ερείπια για αυτό αντί να παραπονούνται οι βουλευτές της ΝΔ για τις πράξεις του , καλό θα ήταν να διαχωρίσουν τώρα μέσα στον "πόλεμο" την θέση τους από πράξεις που πληγώνουν βασικούς πυλώνες της Δημοκρατίας μας και από εχθρικές ενέργειες προς την Εκκλησία μας.

Δεν θεωρώ πως η επιστήμη , η οποία ευδοκιμεί εκτός Ελλάδας είναι σε κόντρα με την Θρησκεία . Άλλωστε ποτέ δεν ήταν και πάντα η μία συμπλήρωνε την άλλη στις ανάγκες του ανθρώπου.

Όσοι ονειρεύονται πως η ΕΠΙΣΤΗΜΗ θα νικήσει την ΘΡΗΣΚΕΙΑ πλανώνται πλάνην οικτρά και το ταμείο θα γίνει σε μερικούς μήνες όταν τα χαμόγελα επιτυχίας θα έχει διαδεχθεί η απόλυτη απελπισία για τον κόσμο που θα έχει προκύψει.

Γιατί εάν όλοι μας στηρίζαμε τον δυτικό πολιτισμό αυτό το κακό θα το είχαμε αποφύγει . Αλλά βλέπετε υποστηρίζαμε την συνύπαρξη πολιτισμών κάτι που μετά από αυτή την πανδημία τελειώνει.

Ένας καλύτερος κόσμος με ισχυρά εθνικά κράτη είναι η επόμενη μέρα και αυτό ίσως είναι και το μοναδικό αισιόδοξο μήνυμα που θα φέρει ο θανατηφόρος κινεζικός ιός.

Παράλληλα θα φέρει και την πλήρη ΔΙΑΛΥΣΗ κρατών που εξακολουθούν και πιστεύουν πως ο κομμουνισμός είναι η ΛΥΣΗ στα προβλήματά μας.

Όσοι θεωρούν πως μετά την πανδημία μπορεί η Κίνα να παραμένει υπό κομμουνιστικό καθεστώς προφανώς και αγνοούν πως η πολεμική μηχανή των ΗΠΑ είναι ικανή να εξολοθρεύσει όσους σταθούν εμπόδιο για τον κόσμο που ανατέλλει.

Για αυτό ας πανηγυρίσουν όσο θέλουν τα ορφανά του Μαρξ και του Λένιν τώρα γιατί η επόμενη μέρα για αυτούς θα είναι ζοφερή αφού η δυστυχία που μας έφεραν δεν γίνεται να γίνει ανεκτή από κανέναν δημοκρατικό πολίτη αυτού του κόσμου.

Η Ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να είναι στη λάθος πλευρά της Ιστορίας και αυτό δεν πρέπει να τρομάζει κανέναν αφού ο κόσμος θα πάει εκεί που θέλουν οι πολλοί και όχι εκεί που θα ήθελαν άνθρωποι που σέβονται και τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της αριστεράς και έχουν ως πρότυπα ανθέλληνες που προσκυνούσαν γονατιστοί στον τάφο του δικτάτορα Χότζα.

Η Ιστορία έχει αποδείξει άλλωστε πως οι δικτάτορες δεν έχουν καλό τέλος και αυτό ας το σκεφτούν όσοι στο Μαξίμου παίρνουν μέτρα που στερούν βασικές μας ελευθερίες. Ο χρόνος τους τελειώνει και τότε αυτοί θα φύγουν με ελικόπτερα ζητώντας άσυλο στην Κίνα!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: