ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αφήνουν να μετακινούνται πάνω από 1.500.000 για τις δουλειές τους και προφανώς ουδείς γνωρίζει πόσοι είναι φορείς του ιού

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Αφήνουν να μετακινούνται πάνω από 1.500.000 για τις δουλειές τους και προφανώς ουδείς γνωρίζει πόσοι είναι φορείς του ιού


Τα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης θα είχαν νόημα εάν έκαναν τεστ ΔΩΡΕΑΝ με συνεργεία και έβρισκαν τους φορείς του θανατηφόρου ιού. 



Όμως το Κράτος δεν κάνει την δουλειά του αλλά κλείνει τους πολίτες στα σπίτια προκειμένου όπως λέει να μην μεταδοθεί περαιτέρω ο ιός . Στην ουσία ο μόνος λόγος που γίνεται η απαγόρευση είναι για να μην υπάρχει επαρκής πληροφόρηση για όσα συμβαίνουν στις δομές του κράτους. 

Τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι αποτρέπονται λόγω του θανατηφόρου ιού να κάνουν επιτόπιο ρεπορτάζ εκεί που σύμφωνα με την κυβέρνηση δίνεται η "μάχη" για να μην εξαπλωθεί ο ιός .

Ήδη πολίτες μας στέλνουν μηνύματα ( σε εμάς που δεν θα λυγίσουμε και δεν θα υποκύψουμε στα πρωτόγνωρα μέτρα που επέβαλε η παρούσα κυβέρνηση για να μας "σώσει") για απαράδεκτες συμπεριφορές αστυνομικών σε ελέγχους που πραγματοποιούν σε ηλικιωμένους. 

Μόνο τεκμηριωμένα μπορούμε να ανεβάσουμε κάτι ( βίντεο ή ηχητικό) και προφανώς γνωρίζουμε πολύ καλά τα δικαιώματά μας ως μέσο υπόκεινται στην νομοθεσία των ΗΠΑ αφού το ιστολόγιό μας  μας όπως βλέπετε και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση ανήκει σε com και όχι gr όπως είναι τα άλλα site.

Βέβαια ευτυχώς υπάρχουν και άλλα μεγάλα ΜΜΕ όπως η zougla.gr και μερικά άλλα με τα οποία συνεργαζόμαστε και σε επαγγελματική βάση πλέον που θα φιλοξενούν όπως και πριν τις καταγγελίες όσων θίγονται από τις αυθαιρεσίες κρατικών λειτουργών.

Ήδη σε λαϊκές αγορές όλης της χώρας υπάρχουν συνάδελφοι που καλύπτουν και οι εικόνες θα φτάνουν στα σπίτια σας. Εκεί που υπάρχει έντονο πρόβλημα είναι στις δομές υγείας που βέβαια υπάρχουν ευσυνείδητοι γιατροί και νοσηλευτές που ενημερώνουν για την επικρατούσα κατάσταση.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: