ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μέχρι τον Μάϊο η εξάπλωση του θανατηφόρου ιού θα είναι στα κόκκινα

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Μέχρι τον Μάϊο η εξάπλωση του θανατηφόρου ιού θα είναι στα κόκκινα

Από τον Νοέμβριο που είχαμε το πρώτο κρούσμα στην Κίνα του θανατηφόρου ιού, 24 Μαρτίου σήμερα έχει σκοτώσει 18.251 συνανθρώπους μας σε 196 χώρες του κόσμου.



Η απλή γρίπη που σας έλεγαν όσοι ήθελαν να καλύψουν την εγκληματική αμέλεια της Κίνας και του κομμουνιστικού καθεστώτος της μας αναγκάζει να απεμπολούμε αρχές και αξίες του δυτικού κόσμου που μας ξεχωρίζουν από κράτη -παρίες που γίνονται πλέον επικίνδυνα για την παγκόσμια Ειρήνη.

Σίγουρα η επόμενη μέρα όταν τελειώσει αυτός ο εφιάλτης θα πρέπει πρωτίστως να αλλάξει την συμπεριφορά του δυτικού κόσμου σε όσους εν έτη 2020 επιμένουν να στηρίζουν απολυταρχικά καθεστώτα αφού οι καλές σχέσεις με αυτά σκορπάει  τον ΘΑΝΑΤΟ και φυσικά δεν είναι επιχειρηματική ευκαιρία όπως μας έλεγαν νάνοι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης.

Ήδη πολλές κυβερνήσεις της Ε.Ε προτιμούν να τείνουν χέρι φιλίας προς την Κίνα και να περιορίζουν τις ατομικές ελευθερίες των λαών τους.

Μόνο οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία σε επίπεδο κυβερνήσεων έχουν εδώ και καιρό ενημερώσει τον δυτικό κόσμο για τις τραγικές συνέπειες αυτών των πολιτικών.

Τους επόμενους μήνες και όσο θα κορυφώνεται η πανδημία θα πρέπει όλοι μας να αποφασίσουμε σε πια πλευρά του κόσμου θα θέλαμε να κατατάξουμε τον εαυτό μας.

Γιατί προφανώς και όσοι θεωρούν πως η χώρα μας μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται χωρίς θέση στο νέο παγκόσμιο γίγνεσθαι .

Στη χώρα μας ατυχώς κάποιοι δέχονται "βοήθεια" από αυτούς που μας κατέστρεψαν και προφανώς θα κριθούν για αυτές τις επιλογές τους την ώρα της κάλπης.

Τότε που όλοι μας δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποιοι μας οδήγησαν να κυκλοφορούμε ενημερώνοντας με sms και υπεύθυνες δηλώσεις το κράτος που δείχνει να αδιαφορεί πλήρως για την υγεία των πολλών θεωρώντας προτιμότερη την φιλία με τους Κινέζους επιχειρηματίες και το κινεζικό κομμουνιστικό κόμμα παρά με τους πολίτες του.

Ξεκάθαρα θεωρούμε πως η πολιτική ηγεσία της χώρας είναι κατώτερη των περιστάσεων και προφανώς οι Ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια δεν θολώνουν την δική μας κρίση για τι ακριβώς υπηρετούν όσοι επί δεκαετίες στηρίζουν τις Σοβιετίες και πέτυχαν να μας αφαιρέσουν θεμελιώδη ατομικά μας δικαιώματα.

Οι "άριστοι" προφανώς όσα ΜΜΕ και εάν έχουν στο πλευρό τους θα πάνε σπίτια τους. Η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει σοσιαλιστικό κράτος για αυτό και όσοι βουλευτές της ΝΔ διαφωνούν με την εφαρμοζόμενη πολιτική καλό θα ήταν να το κάνουν τώρα.

Η χώρα προφανώς και δεν δίνει καμία μάχη κατά του Κορονοϊού αλλά μάχη για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους όσοι μας μιλούσαν για Δημοκρατία και σφίγγουν το χέρι όσων μας οδήγησαν στην ανείπωτη εθνική τραγωδία.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: