ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι πως θα καταστρέψει πιο γρήγορα την Ελληνική Οικονομία

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι πως θα καταστρέψει πιο γρήγορα την Ελληνική Οικονομία


Περιορισμοί , πρόστιμα και αγκαλιές με τους Κινέζους που δημιούργησαν το πρόβλημα.
Παράλληλα 28 νέα κέντρα υποδοχής μεταναστών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, και φυσικά "αξιοπρεπής" εξωτερική πολιτική απλώνοντας το χέρι στην Ε.Ε για να κάνει και αυτή το μεγάλο "έγκλημα" να κάνει ένα Ευρωομόλογο το οποίο θα βουλιάξει σχεδόν άμεσα την οικονομία της Ευρώπης αφού προφανώς δίνοντας ενίσχυση πάνω από το 2% του ΑΕΠ της σαν σύνολο κρατών δεν θα βγει ποτέ από την ύφεση.

Γιατί προφανώς η επόμενη μέρα θα έχει κλειστά σύνορα και μειωμένες μετακινήσεις εμπορευμάτων και η εικόνα που είχαμε συνηθίσει δεν θα υπάρξει ποτέ πια. 

Βέβαια η Γερμανία και τα ισχυρά οικονομικά κράτη ξέρουν πως δεν μπορούν να δώσουν κάτι που αυτόματα θα έβαζε βόμβα στα θεμέλια του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος αφού δεν μπορούν να δίνουν χρήματα για να κάνει διορισμούς ο Μητσοτάκης , ο Μακρόν και οι λοιποί "ηγέτες" που αγνοούν προφανώς πως δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα! 

Η κυβέρνηση της ΝΔ δικαιώνει απόλυτα τις επιλογές Βαρουφάκη τον οποίο κατηγορούσε επειδή ζητούσε ό,τι ζητάνε αυτοί τώρα,  και επειδή είναι σίγουρο πως και οι ίδιοι ξέρουν πως αυτό που ζητάνε δεν μπορεί να γίνει το ζητάνε απλώς για να λαϊκίσουν. 

Για τον φταίχτη της πανδημίας (Κίνα) μόνο οι ΗΠΑ αρχίζουν να παίρνουν μέτρα ενώ Ε.Ε , Ρωσία και μερικά ακόμα κράτη δείχνουν να περιμένουν σωτηρία από αυτούς που μόνο προβλήματα στη διεθνή οικονομία έχουν φέρει και τώρα σκορπούν και τον θάνατο στους λαούς. 

Η μεγαλύτερη τραγωδία είναι πως κάποιοι "επιστήμονες" στην Ελλάδα βλέπουν πως η Κίνα έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα της πανδημίας αγνοώντας ηθελημένα πως μια κομμουνιστική χούντα μπορεί να έχει χάσει ήδη 4-5 εκατομμύρια από τους πολίτες της και να μην τρέχει τίποτα.

Άλλωστε για αυτούς η απόκρυψη πληροφοριών δεν είναι η εξαίρεση αλλά η καθημερινότητά τους.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: