ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ρωσόφιλο OPEN σε ρεπορτάζ του ανακοίνωσε πάνω από 1300!! νεκρούς χθες στην Ισπανία!

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Το ρωσόφιλο OPEN σε ρεπορτάζ του ανακοίνωσε πάνω από 1300!! νεκρούς χθες στην Ισπανία!


Πριν από λίγο στο μεσημεριανό δελτίο του OPEN που παρουσίασε η Λίνα Δρούγκα αναφέρθηκε πως χθες είχαμε 1300 νεκρούς σε μια ημέρα στην Ισπανία! 

Μια πέρα για πέρα ψευδής είδηση που προφανώς δεν είναι λογικό να ξεφεύγει σε έναν τηλεοπτικό σταθμό. 

Λυπούμαστε ειλικρινά για την κατάντια του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη , που εξακολουθεί και παίζει επί 24ωρου βάσεως την Ρωσική προπαγάνδα. 

Θύμα της έπεσαν φαίνεται και οι ρεπόρτερ του σταθμού που διαβάζουν πολύ ΜΜΕ που μεταδίδουν Fake News σε μια απέλπιδα προσπάθεια να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη. 

Για την Ιστορία τα θύματα του κορονοϊού στην Ισπανία αυτή την στιγμή είναι 1381 συνολικά από την πρώτη μέρα που ο θανατηφόρος κινέζικος ιός άρχισε να γεμίζει την Ευρώπη και όλο τον κόσμο με εκατόμβες θυμάτων. 

Ελπίζουμε στο απογευματινό του και στο βραδινό του δελτίο να διορθωθεί το ρεπορτάζ για την Ισπανία γιατί τόσο χονδροειδές ψέμα δεν περιμέναμε ούτε και εμείς από το κανάλι του Ιβάν! 

Ας κρατήσουν τα προσχήματα και ας αναρωτηθούν γιατί δεν υπάρχουν πολλά κρούσματα και νεκροί σε κράτη που αποδεδειγμένα καταπατούν τις ανθρώπινες ελευθερίες όντας μη δημοκρατικά. 

Για πιο αξιόπιστη ενημέρωση πατήστε εδώ και έχετε μια εικόνα υπεύθυνη για τα θύματα του COVID-19 ανά τον κόσμο . 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: