ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν οι Κινέζοι έδιναν ψευδή στοιχεία και ο Τσιόδρας μας έλεγε να μην ανησυχούμε

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Όταν οι Κινέζοι έδιναν ψευδή στοιχεία και ο Τσιόδρας μας έλεγε να μην ανησυχούμε


Η γνώμη μου για τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα ήταν και παραμένει θετική . Όμως κάποιος που έχει σπουδάσει στο Χάρβαρντ δεν δικαιείται να μην γνωρίζει πως στην Κίνα δεν υπάρχει Δημοκρατία και επίσης είναι παράλογο  να εμπιστεύεται στοιχεία που δίνει ένα κομμουνιστικό καθεστώς.



Έτσι πολύ σωστά κάποιοι φωνάζουν πως δεν κάνει για πολιτική αλλά μόνο για την επιστήμη του την οποία υπηρετεί χρόνια. Στις 22 Ιανουαρίου λοιπόν δίνοντας συνέντευξη στο site iatronet.gr τα έκανε "μούσκεμα" 

Είπε μεταξύ άλλων: "Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), πρόκειται για έναν νέο κοροναϊό, ο οποίος εμφανίζει χαμηλή μεταδοτικότητα και μειωμένη θνησιμότητα σε σχέση με τον SARS και MERS".

Προφανέστατα και ποτέ ο ΠΟΥ δεν μίλησε για χαμηλή μεταδοτικότητα του ιού  , άρα έπεσε θύμα παραπληροφόρησης δείχνοντας πως διαβάζει ΜΜΕ που δεν πρεσβεύουν τις Αρχές και τις Αξίες του δυτικού πολιτισμού αλλά της υπανάπτυκτης Ανατολής!

Είπε και άλλα και για αυτό πλέον δεν ξέρω εάν η κυβέρνηση αντέχει να τον έχει στις τάξεις της. Μάλιστα τόνισε πως η πιθανότητα εμφάνισης κρούσματος στη χώρα μας είναι περιορισμένη!

Βέβαια αυτή η κυβέρνηση έχει πολλούς που δεν θα έπρεπε να είναι μέλη της και προφανώς για αυτό θα κριθεί καταδικαστικά όποτε κληθούμε και όσοι απομείνουμε να πάμε στις κάλπες ...

Διαβάστε όλη την συνέντευξη εδώ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: