ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν θέλει εφησυχασμό - Μένουμε Σπίτι όσοι μπορούμε για τους άλλους έχει ο Θεός

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Δεν θέλει εφησυχασμό - Μένουμε Σπίτι όσοι μπορούμε για τους άλλους έχει ο Θεός


Με βάση αυτά τα στοιχεία και το τωρινό ποσοστό θνησιμότητας που είναι 41% περίπου 300 συμπολίτες μας από τις ενεργές περιπτώσεις θα πεθάνουν! 



Για την ακρίβεια 284 συμπολίτες μας και μιλάμε για μόλις 694 ενεργές υποθέσεις. Αλλά αυτές θα γίνουν χιλιάδες εάν όλοι δεν μείνουμε σπίτι και κυρίως εάν η αποτυχημένη κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν αρχίσει να κάνει τεστ για να απομονώσει τους φορείς του θανατηφόρου ιού!

Για όσους δεν εργάζεστε ακούγεται εύκολο το μείνε σπίτι αλλά και πάλι ποιος θα ψωνίσει , πως θα βγουν οι επόμενοι μήνες , τι μας περιμένει από το οικονομικό κραχ που μάλλον προβληματίζει μόνο τον Τραμπ και όχι τον Μητσοτάκη που τα βρήκε όλα έτοιμα στην ζωή του και δεν επιχείρησε ποτέ αλλά ήταν πάντα κρατικοδίαιτος.

Το 2015 μας έσωσαν οι δανειστές μας πλέον και αυτοί είναι κατεστραμμένοι και δεν θα δείξουν αλληλεγγύη προς εμάς.

Καλά τα λέει η Φώφη Γεννηματά για το σχέδιο Μάρσαλ αλλά ξεχνάει να πει πως αυτό  μας το έδωσαν οι Αμερικανοί που έβριζε ο ιδρυτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ανδρέας Παπανδρέου , ουδείς άλλος έχει βοηθήσει την Ελλάδα σε τέτοιο βαθμό και χωρίς να ζητήσει ποτέ τα χρήματά του πίσω.

Πλέον οι ΗΠΑ άλλαξαν και προφανώς ουδείς Αμερικανός πολίτης δεν θα ήθελε να δοθούν χρήματα σε ένα κράτος εχθρικό προς τις ΗΠΑ. 

Ακόμα και τώρα η ηγεσία του κράτους μας  τείνει χέρι φιλίας και συνεργάζεται με την Κίνα με αυτούς δηλαδή που καταστρέφουν με την εγκληματική ανεμελιά τους και αδιαφορία τους τον δυτικό μας πολιτισμό.

Στα ερείπια της επόμενης μέρας προφανώς και όσοι επιζήσουν θα γίνουν σοφότεροι . 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: