ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεκάδες αναφορές στο facebook κατά αναρτήσεων του ιστολογίου μας - Δεν θα καταφέρουν κάτι έχουμε 10.000 mail και θα στέλνουμε εκεί τις αναρτήσεις μας

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Δεκάδες αναφορές στο facebook κατά αναρτήσεων του ιστολογίου μας - Δεν θα καταφέρουν κάτι έχουμε 10.000 mail και θα στέλνουμε εκεί τις αναρτήσεις μας


Ματαιοπονούν όσοι θεωρούν πως άμα δεν μας επιτρέπει το Facebook να αναρτούμε ειδήσεις θα έχουμε κάποιοι πρόβλημα με την επισκεψιμότητά μας.



Ίσα- ίσα έχοντας στην διάθεση μας 10.000 πολιτών που διαβάζουν ειδήσεις από το διαδίκτυο θα μας αναγκάσουν να στέλνουμε σε όλους αυτούς τις ειδήσεις μας και προφανώς τότε ... θα πέσουμε σε ένα μήνα κάτω από τα 1000 στην alexa.com σε ελάχιστες μέρες.

Ας μας αφήσουν λοιπόν στην ησυχία μας , αφού βλέπουν πως με δυσκολία ελέγχει πλέον το facebook τα αιτήματά τους. Για την Google εντάξει δεν πρόκειται να μας κατεβάσει ακόμα και εάν βρίσουμε χυδαία την πρόεδρο της Δημοκρατίας ή τον πρωθυπουργό.

Είπαμε για μερικούς μήνες θα μας ανεχτείτε ακόμα , κάντε λίγο υπομονή δεν βιαζόμαστε να σας αποχαιρετήσουμε φιλώντας σας σταυρωτά! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: