ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι ένα ακραίο μέτρο που θα κριθεί από το αποτέλεσμα

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Προφανώς και η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι ένα ακραίο μέτρο που θα κριθεί από το αποτέλεσμα

Γενική απαγόρευση κυκλοφορίας ανήγγειλε ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης αφού δεν έχει κανείς κάνει τεστ για να δει εάν είναι φορέας του Κορονοϊού ή όχι.
Για να μην μας λένε πως λαϊκίζουμε έχουν κάνει περίπου 5.000 συμπολίτες μας σε σύνολο μιας χώρας 10.000.000 συν τους πρόσφυγες και μετανάστες που "φιλοξενούμε" σε εισαγωγικά γιατί προφανώς και το στοίβαγμα υπό άθλιες συνθήκες δεν είναι φιλοξενία.

Το μέτρο αυτό δεν λειτούργησε στην Ιταλία που είναι δύο εβδομάδες σε καραντίνα αλλά ευελπιστούμε πως θα λειτουργήσει στην χώρα μας για να μην φανούν οι τεράστιες ελλείψεις στο σύστημα υγείας που δημιούργησαν πολιτικοί τύπου Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ο άκρατος κρατισμός επικρατεί σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη και προφανώς σε 1-2 μήνες οι αγορές θα στείλουν το δικό τους μήνυμα χρεοκοπίας.

Το κοινό "καλό" επιβάλλει τα μέτρα αφού η διάδοση του ιού σε πολλούς νοσούντες θα δημιουργούσε εκατόμβες θυμάτων άμεσα ενώ με το μέτρο οι "μελλοθάνατοι" κερδίζουν μέρες για να κληθούν να διαχειριστούν τα ερείπια της οικονομίας μετά την λήξη του συναγερμού.

Καλούμε τους πολίτες να πειθαρχήσουν αλλά παράλληλα να σκεφτούν ποιοι μας οδήγησαν εδώ ώστε την επόμενη μέρα να τιμωρήσουν με την ψήφο τους όσους τώρα μας το παίζουν "σωτήρες" και χειροκροτούν υποκριτικά στα μπαλκόνια αυτούς που απαξίωσαν για δεκαετίες. 

Η συμπεριφορά του ιδιωτικού τομέα στην χώρα μας τις μέρες τις κρίσης  μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας για μια σειρά "επιχειρηματίες" που βρήκαν ευκαιρία να θησαυρίσουν εις βάρος όλων μας.

Τις επόμενες ώρες θα έχουμε λιγότερες αναρτήσεις και μόνο χρηστικές για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης.

Μείνετε σπίτια σας  και προσπαθείτε να προστατέψετε την υγεία σας, και των δικών σας ανθρώπων. Δείξτε κοινωνική ευθύνη και αποδείξτε πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι ικανοί για μια καλύτερη Ελλάδα.

Προφανώς το αξίζουμε καλύτερα της ΝΔ προεκλογικά δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που παρουσιάζει η χώρα σήμερα σε όλους τους τομείς.

Και οι πολλοί παρόλο την προπαγάνδα των ΜΜΕ έχουν ήδη αποφασίσει πως αξίζουν μια κυβέρνηση που θα σέβεται τα ατομικά τους δικαιώματα και δεν θα νομοθετεί για τους ολίγους.

Το σημερινό διάγγελμα Μητσοτάκη συγκρινόμενο με τα ανάλογα ξένων ηγετών δείχνει ξεκάθαρα πως είναι τραγικά επικίνδυνος για να διαχειριστεί τις τύχες μας.

Επικοινωνιακά αλλά και ουσιαστικά δεν άγγιξε παρά μόνο τους οικείους του και τους βολεμένους. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε πεπεισμένοι πως θα γράψει με μαύρα γράμματα το όνομα του στις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις της χώρας μας.

Μείνετε σπίτι και ακολουθείστε τις οδηγίες όσων πειραματίζονται χωρίς σχέδιο σαν Βαρουφάκηδες τις τύχες της χώρας.

Η ώρα της Νέμεσις πλησιάζει για όσους απομείνουμε να υπηρετούμε Αρχές και Αξίες που είναι άγνωστες λέξεις στους σημερινούς κυβερνώντες.

Η Δημοκρατία θα βγει και πάλι νικήτρια και φυσικά δεν είμαστε Κίνα , ούτε Βόρεια Κορέα για να μην διακρίνουμε την υποκριτική καλοσύνη του διαγγέλματος του πρωθυπουργού.

Η πλήρης ανικανότητα των "αρίστων" φαίνεται και στην φωτογραφία όταν έπεσε ήδη το forma.gov.gr αφού μάλλον θεωρούσαν πως με "μπαλώματα" θα παρουσίαζαν έργο. Ευτυχώς που άφησαν τις χειρόγραφες υπεύθυνες δηλώσεις μετακίνησης γιατί........

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: