ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στους 32 οι νεκροί στη χώρα μας - Έρχεται κλιμάκωση με χιλιάδες νέα κρούσματα την επόμενη εβδομάδα

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Στους 32 οι νεκροί στη χώρα μας - Έρχεται κλιμάκωση με χιλιάδες νέα κρούσματα την επόμενη εβδομάδα


Όσο περισσότερα τεστ γίνονται τόσοι περισσότεροι φορείς του θανατηφόρου ιού θα βγαίνουν στη δημοσιότητα (με "μέτρο" όπως είναι η οδηγία που έχει δοθεί στους υπεύθυνους του ΕΟΔΥ) και τις επόμενες δύο εβδομάδες θα δούμε εάν το Εθνικό Σύστημα Υγείας μας είναι θωρακισμένο για μια τέτοια πανδημία.



Με Μόσιαλο και Τσιόδρα η κυβέρνηση προσπαθεί να ξορκίσει το κακό, ενώ παράλληλα  διορίζει χιλιάδες στο δημόσιο τομέα (κυρίως στον χώρο της υγείας αλλά όχι μόνο) ενώ μοιράζει 11 εκ. ευρώ σε φιλικά σε αυτή ΜΜΕ για να τα φιμώσει! 

Σε μεγάλα ΜΜΕ όπως η zougla.gr δεν φτάνει ούτε ευρώ ενώ αντίθετα χιλιάδες ευρώ θα πάρουν μέχρι και επαρχιακά ιστόλογια που στηρίζουν την κυβέρνηση. Το πάρτι αλά Κεελπνο συνεχίζεται με τους ίδιους πρωταγωνιστές σε διαφορετικά πόστα.

Δείτε και ακούστε και τον αγαπημένο σας κ. Τσιόδρα να σας μιλάει "επιστημονικά" για την εξάπλωση του ιού και τα θετικά που συμβαίνουν σύμφωνα με την δική τους εκδοχή στη χώρα μας .



Το βίντεο είναι από το Πρώτο Θέμα που είναι ένα από τα  ΜΜΕ που θα πάρουν χρήματα για την μεγάλη καμπάνια που γίνεται ώστε οι πολίτες να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί γρήγορα ο θανατηφόρος ιός . 

Όσοι έχετε συμπτώματα του ιού επικοινωνήστε με τον ΕΟΔΥ για να σας κατατοπίσουν τι πρέπει να κάνετε. Το τηλέφωνο είναι 1135
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: