ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάποιοι έφυγαν για επαρχία και κάποιοι άλλοι τους χαρακτηρίζουν "δολοφόνους"

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Κάποιοι έφυγαν για επαρχία και κάποιοι άλλοι τους χαρακτηρίζουν "δολοφόνους"


Χαμός γίνεται στο facebook με όσους βρίζουν όσους εγκαταλείπουν την Αθήνα για να πάνε σε νησιά (πλέον δεν μπορούν) και στις επαρχίες οδικώς.



Εάν είναι ασυμπτωματικοί ασθενείς και νοσήσουν εκεί ή μεταδώσουν τον ιό τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. 

Από την άλλη πλευρά οι ίδιοι υποστηρίζουν πως σε ανοιχτό περιβάλλον θα μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τα παιδιά τους και τις επαφές τους με τρίτους αφού εκεί υπάρχει "άπλα".

Μέχρι να πάρει η κυβέρνηση το μέτρο της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας θα έχουμε τους μεν και τους δε.

Έχουμε θέση και συνιστούμε ψυχραιμία και κυρίως σύνεση αυτές τις δύσκολες ώρες. Άλλωστε υπάρχει κυβέρνηση που θα πάρει τις αποφάσεις της και θα κριθεί για αυτές όχι τώρα αλλά σε μερικούς μήνες.

Προφανώς και όλοι μας θα κριθούμε από το αποτέλεσμα , και κυρίως από τα ποσοστά νεκρών που θα αφήσει πίσω της η πανδημία. 

Θα κριθούν και για την οικονομική καταστροφή που θα φέρουν με τις αποφάσεις τους και τα μέτρα που πήραν. Όσοι θεωρούν πως δικαιούται να παραβιάζουν τα πάντα στο όνομα του κοινού καλού προφανώς και θα αντιληφθούν πως οι πολίτες θα ξεπεράσουν τον φόβο τους και πως για ακόμη μια φορά η ΕΛΠΙΔΑ θα τον κερδίσει.

Σας προτρέπουμε να μείνετε Αθήνα , να κάτσετε μέσα στο σπίτι και να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως αναγκαίες.

Όσοι εργάζεστε πάρτε μέτρα προφύλαξης , όσοι δεν εργάζεστε δεν είναι καιρός για άσκοπες βόλτες και συναναστροφές. 

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΥΓ: Η φωτογραφία από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης δέχθηκε την βοήθεια σε φαρμακευτικό υλικό από την Κίνα και Κινέζους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενέργειας στην χώρα μας. Η απόλυτη ξεφτίλα για μια κυβέρνηση που τάχα είναι δεξιά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: