ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 25η Μαρτίου χωρίς παρέλαση και Πάσχα χωρίς Εκκλησία

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

25η Μαρτίου χωρίς παρέλαση και Πάσχα χωρίς Εκκλησία


Προφανώς και οι νέες δυσμενείς συνθήκες δεν επιτρέπουν να τιμηθούν οι ήρωες του 1821 με παρελάσεις και εορτές.


Θα το ζήσουμε και αυτό αφού κάποιοι και στην χώρα μας υπηρέτησαν και υπηρετούν τις κομμουνιστικές ιδέες και είναι φιλικοί προς καθεστώτα που οδήγησαν σε αυτή την καταστροφή.

Και βέβαια η φτώχεια και η δυστυχία που έχει φέρει το κομμουνιστικό καθεστώς στην Κίνα οδηγεί τον πληθυσμό να τρώει νυχτερίδες και ποντίκια για να επιβιώσει από την πείνα. Μέχρι και μυρμηγκοφάγους τρώνε και από έναν τέτοιο που είχε μολυνθεί από νυχτερίδα που είχε φάει δημιουργήθηκε ο θανατηφόρος ιός COVID- 19 που θα στοιχίσει εκτός από ανθρώπινα θύματα και μια νέα ύφεση στην παγκόσμια οικονομία που έχει ήδη γονατίσει.

Στην χώρα μας η κατά ευφημισμόν δεξιά κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προφανώς και διατηρεί καλές σχέσεις με το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας και δέχεται μάλιστα και δωρεές μασκών από αυτούς που μας δημιούργησαν αυτή την τρομερή πανδημία. 

Η ανεύθυνη στάση των περισσότερων υπουργών της έχει δείξει στους πρώτους 7 μήνες διακυβέρνησης της ΝΔ πως τα πράγματα δεν θα πήγαιναν καλά ανεξάρτητα από την πανδημία.

Προσλήψεις που δημιουργούσαν ένα μεγάλο και ανίκανο δημόσιο τομέα, χαριστικές τροπολογίες σε κολλητούς επιχειρηματίες, μετακλητοί που δεν γνωρίζουν καν να γράφουν και υπερήλικες διοικητές νοσοκομείων που δεν έχουν καμία γνώση να προσφέρουν στον τομέα υγείας.

Η διαφθορά του περιβάλλοντος Μητσοτάκη ήταν αντίστοιχη με την πενταετία 2004-2009 Κώστα Καραμανλή όπου μπήκε βαθιά η θηλιά στην χώρα και οδηγηθήκαμε στα μνημόνια.

Υπουργοί της κυβέρνησης που αγνοούν ακόμα και τα τυπικά καθήκοντά τους και ξημεροβραδιάζονται στα ΜΜΕ των κουμπάρων προσπαθώντας να μας πείσουν πως έρχεται η Ανάπτυξη. 

Ο κορονοϊός τους έκατσε μια χαρά για να καλύψει την παντελή ανικανότητά τους να παράγουν έργο και όχι να δημιουργούν εργασιακό μεσαίωνα, ανεργία και νέα λουκέτα στις επιχειρήσεις.

Διαλύουν τους εναπομείναντες μικρομεσαίους και προφανώς εάν δεν βγει άλλη κυβέρνηση με ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά και αυτή την φορά όπως και το 2015 δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κανείς για το πάρτι που γίνεται ακόμα και τώρα που μιλάμε ....

Γιατί προφανώς και η εξυπηρέτηση συμφερόντων επιχειρηματιών ήταν και είναι πάντα το αγαπημένο σπορ πολιτικών που άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα πράττουν τώρα.

Αργά αλλά σίγουρα και αυτή η κυβέρνηση θα ηττηθεί γιατί ο λαός προφανώς και δεν μπορεί να ξεχάσει για ποιο λόγο πάλεψε για να πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και αυτός ήταν ο άκρατος λαϊκισμός της.

Σήμερα στελέχη της ΝΔ τους συναγωνίζονται επάξια και  μιλάνε για επιτυχίες ενώ επί 7 μήνες τα έχουν κάνει όλα .............

Σ.Μ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: