ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στους 9 οι νεκροί ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να αποτρέψει τους Αθηναίους από το να πάνε στα χωριά τους

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Στους 9 οι νεκροί ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να αποτρέψει τους Αθηναίους από το να πάνε στα χωριά τους

Επειδή δεν γίνονται τεστ τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας παραμένουν χαμηλά αλλά οι νεκροί είναι ήδη 9 και άγνωστος παραμένει ο αριθμός των ασυμπτωματικών ασθενών.



Για τον λόγο αυτό η κυβέρνηση καλεί τους πολίτες να δείξουν κοινωνική ευθύνη να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους και προφανώς να μην ταξιδέψουν στα χωριά τους αφού προβλέπεται ένα Σαββατοκύριακο με καλό καιρό και πολλοί έχουν ήδη φύγει. 

Βέβαια ουδείς μπορεί να διανοηθεί τι θα γίνει εάν τελικά τα κρούσματα από τον κορονοϊό δεν είναι μόλις 495 όπως ανακοινώνεται με βάση τα τεστ που έχουν γίνει αλλά μερικές χιλιάδες. 

Ας ακούμε τις οδηγίες των ειδικών και ας μείνουμε σπίτι μη δίνοντας άλλοθι σε μια κυβέρνηση που επί 7 μήνες έχει αποδείξει την πλήρη ανικανότητά της. 

Μείνετε σπίτια σας λοιπόν και προστατευθείτε από μόνοι σας γιατί κανείς δεν θα σας προστατέψει από αυτούς που τάχα νοιάζονται για την υγεία σας αλλά προφανώς ενδιαφέρονται στο να διατηρήσουν τις δικές τους καρέκλες. 

Σ.Μ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: