ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δίνουν δάνεια για να ξορκίσουν το κακό αλλά για τις επιχειρήσεις και όχι για τους ανέργους που αυξάνονται καθημερινά

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Δίνουν δάνεια για να ξορκίσουν το κακό αλλά για τις επιχειρήσεις και όχι για τους ανέργους που αυξάνονται καθημερινά


Ημίμετρα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη για την τόνωση της οικονομίας. Ευνοούμενοι πάντα οι τραπεζίτες και οι μεγάλες, μικρές αλλά και μεσαίες επιχειρήσεις που αισχροκερδούν σε μια προσπάθειά τους να σωθούν και να βγάλουν τα σπασμένα !

Βενζινάδικα πουλάνε ακόμα την βενζίνη στο 1, 39 ευρώ  την ώρα που η τιμή της θα έπρεπε να είναι κάτω από 1 ευρώ το λίτρο. Και φυσικά επιχειρήσεις που λειτουργούν στέλνοντας πράγματα στα σπίτια ξεχνώντας να κόβουν αποδείξεις και φυσικά με τις τιμές τους δυστυχώς αυξημένες. 

Οι ακάλυπτες επιταγές προβληματίζουν την κυβέρνηση και όχι οι χιλιάδες άνεργοι και το γεγονός πως το Κράτος μας γίνεται όλο και μεγαλύτερο δημιουργώντας ένα μέλλον Σοβιετικού τύπου!  

Ας γνωρίζουν πως οι ελληνικές επιχειρήσεις δύσκολα θα επιβιώσουν εκτός και τους χαρίσουν τα συσσωρευμένα χρέη της τελευταίας δεκαετίας. 

Όσον αφορά τα μέτρα που έχουν πάρει για να σώσουν τους πολίτες φάνηκε και από τον θάνατο της 41χρονης στην Καστοριά όπου την κρατούσαν σπίτι και τελικά πέθανε.

Ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας τις μέρες αυτές που περισσότεροι κάθεστε σπίτι . Είναι και η μοναδική μας επιβράβευση για να συνεχίσουμε για μερικούς μήνες ακόμα να σας "βομβαρδίζουμε" με ό,τι εμείς θεωρούμε ως είδηση.

Πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν έχουν δηλώσει στο ΙΚΑ - ΕΦΚΑ το προσωπικό τους και έτσι δεν δικαιούται το 800αρι για δύο μήνες που θα δώσει η κυβέρνηση σε 1,2 εκ. συμπολίτες μας.

Στην ενημέρωση που γίνεται καθημερινά από Τσιόδρα και Χαρδαλιά μαθαίνουμε απλώς πως η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μας καλεί να μένουμε σπίτι και να μοιράζει πρόστιμα για να μας δείξει τάχα την κοινωνική της ευθύνη. 

Παράλληλα γεμίζει το δημόσιο με πολλούς νέους δημοσίους υπαλλήλους και φυσικά όλους αυτούς θα συνεχίσουμε να τους πληρώνουμε και μετά την πανδημική κρίση. 

Και φυσικά αυτοί δεν είναι μόνο γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά  και διάφοροι άλλοι που είδαν την κρίση σαν ευκαιρία. Και σωστά έπραξαν γιατί στην Ελλάδα ο μόνος τρόπος για να ζήσεις παραπάνω είναι να είσαι δημόσιος υπάλληλος αφού και πιο νωρίς βγαίνεις στη σύνταξη και δεν χάνεις ποτέ κανένα από τα ένσημά σου! 

Ας το αφήσει καλύτερα όλοι πλέον έχουν καταλάβει τους σκοπούς που εξυπηρετεί  και κυρίως τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: