ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με τους υπάρχοντες δημοσίους υπαλλήλους δεν μπορεί να λειτουργήσει το gov.gr

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Με τους υπάρχοντες δημοσίους υπαλλήλους δεν μπορεί να λειτουργήσει το gov.gr


Δεκάδες πολίτες έχουν προωθήσει τα ηλεκτρονικά τους αιτήματα σε φορείς του Δημοσίου και περιμένουν απάντηση. 

Θα περιμένουν αιώνες αφού άκρη δεν έβγαζαν ούτε με την φυσική τους παρουσία πριν κορονοϊού. Τώρα εάν θεωρεί αρμόδιος υπουργός πως το κράτος λειτουργεί να τον διαβεβαιώσουμε πως το μόνο που πετυχαίνει είναι να σπάει τα νεύρα χιλιάδων πολιτών που περιμένουν ακόμα περισσότερο για να κάνουν την δουλειά τους. 

Απορώ πως κάποιοι δημοσιογράφοι εξακολουθούν και μιλάνε για μεταρρυθμίσεις που έγιναν γρήγορα ενώ τίποτα στην ουσία δεν λειτουργεί και ο κοσμάκης ταλαιπωρείται. 

Ζητάνε από τους πολίτες να περιμένουν στα σπίτια τους και σε 2-3 μήνες θα τους λένε πως αμέλησαν τις υποχρεώσεις τους προς το Κράτος και θα τους ζητάνε πρόστιμα. 

Είναι πλήρης αποτυχία του αρμόδιου υπουργού η πλατφόρμα που παρουσιάστηκε αφού ελάχιστες εφαρμογές της λειτουργούν και το κυριότερο οι αποδέκτες των ψηφιακών εγγράφων αργούν να απαντήσουν στα αιτήματα των πολιτών. 

Μάλλον μιλάμε για το μεγαλύτερο φιάσκο της κυβέρνησης και προφανέστατα δεν φταίνε οι τάχα απαίδευτοι πολίτες αλλά το ανεκπαίδευτο προσωπικό του δημοσίου που εξακολουθεί και κινείται στους γνωστούς χαλαρούς ρυθμούς. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: