ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αυτή δεν είναι περίοδο για "σκληρό ροκ" τουλάχιστον από εμάς εδώ - Κριτική μόνο για την κεντρική διοίκηση που έχει άλλωστε και την ευθύνη και το χρήμα!

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Αυτή δεν είναι περίοδο για "σκληρό ροκ" τουλάχιστον από εμάς εδώ - Κριτική μόνο για την κεντρική διοίκηση που έχει άλλωστε και την ευθύνη και το χρήμα!


Αυτή την περίοδο προφανώς και θα έπρεπε να μας απασχολεί πως θα σωθούμε από τον κορονοϊό. Όμως στα μηνύματα που μου στέλνουν οι περισσότεροι σκέφτονται ήδη πως θα "σωθούμε" από όλα αυτά που μας καθυστερούν και μας κρατάνε πίσω σε αυτή την πόλη!



Προφανώς και δεν συμμερίζομαι πως είναι προτεραιότητα η σκληρή κριτική σε δημοτικούς συμβούλους που κάποιοι ψήφισαν και τους εξέλεξαν. Αυτή την περίοδο δεν μας ενδιαφέρουν καταγγελίες που δεν έχουν άμεση επίπτωση στην ΥΓΕΙΑ μας.

Άλλωστε μετά από 1-2 μήνες και με δεδομένο πλέον πως η πανδημία δεν θα υποχωρήσει έως και το τέλος του έτους καλό θα είναι να προσπαθήσετε να επιβιώσετε οι ίδιοι και οι οικογένειές σας.

Καταγγελίες πάλι αρχές του 2021 από εμάς, για τοπικά θέματα που δεν αφορούν την δημόσια υγεία. Άλλωστε και τα δικαστήρια έχουν κλείσει και έτσι υποθέσεις δεκαετίας οδεύουν για οριστική παραγραφή εάν δεν έχουν ήδη παραγραφεί.

"Κακούργημα" αυτή την ώρα είναι να μεταδώσεις τον κορονοϊό και όχι να βάλεις τον συγγενή σου από το "παράθυρο" σε κάποιο έμμισθο πόστο για αυτά έχουμε χρόνο.

Άλλωστε υπάρχουν πάνω από 10 τοπικά ΜΜΕ και ως γνωστόν εμείς για συγκεκριμένο λόγο είμαστε ακόμα "ενεργοί" διαδικτυακά. Λογικά θα είχαμε ολοκληρώσει την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν 7 χρόνια εδώ αλλά αυτά τα έχουμε αναλύσει πολλάκις στο παρελθόν δεν είναι της ώρας.

Αυτή την περίοδο βέβαια έχουμε απεριόριστο χρόνο αλλά επειδή για εμάς δεν είναι απεριόριστος δεν θα τον σπαταλάμε για ανούσια πράγματα. Δυστυχώς βέβαια ο χρόνος πλέον είναι ασφυκτικός για όλους ,αφού μια πανδημία μας  άλλαξε συνήθειες και έδειξε πόσο μικρός είναι ο άνθρωπος μπροστά στο ΘΕΙΟ.

Για εμάς το μήνυμα είχε ληφθεί έναν χρόνο πριν έτσι η πανδημία απλώς επιβεβαίωσε την ήδη διαμορφωθείσα άποψή μας πως δεν αξίζει να ασχολείσαι με πράγματα που σε στεναχωρούν.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: