ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στους 22 πλέον οι νεκροί στη χώρα μας και 821 επιβεβαιωμένα κρούσματα

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Στους 22 πλέον οι νεκροί στη χώρα μας και 821 επιβεβαιωμένα κρούσματα

ΚΑΝΤΕ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ  ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ 

Παρά τους περιορισμούς τα κρούσματα αυξάνονται καθώς και οι νεκροί και με τα μέχρι σήμερα στατιστικά είμαστε καλύτερα από άλλους επειδή προφανώς και έχουμε κάνει μόλις 10.000 τεστ για τον Κορονοϊό.



Αυτό το γνωρίζουν προφανώς και στην κυβέρνηση και θα πάρουν πιο δρακόντεια μέτρα αφού το Ελληνικό Σύστημα Υγείας είναι χειρότερο από αυτά της Ιταλίας , της Ισπανίας και άλλων κρατών που πλήττονται και μετράνε ήδη χιλιάδες θύματα.

Με την ελπίδα πως η κυβέρνηση θα σοβαρευτεί και θα κάνει περισσότερα τεστ ελπίζουμε και με δεδομένη έλλειψη έμπειρων γιατρών στα νοσοκομεία μας να γίνει ένα θαύμα για να μην θρηνήσουμε χιλιάδες θύματα από τον θανατηφόρο ιό.

Τα στοιχεία για όλα τα κράτη μπορείτε να τα δείτε σε αυτό εδώ το αμερικανικό site που δείχνει πως ο ιός όχι μόνο δεν υποχωρεί αλλά γίνεται κάθε μέρα και περισσότερο φονικός.

Μείνετε σπίτι όσοι μπορείτε και όσοι δουλεύετε προσευχηθείτε αφού η επιστήμη θα αργήσει να δώσει λύση και βέβαια αυτό θα γίνει εκεί που υπάρχει επιστήμη που ερευνά και παράγει φάρμακα και όχι φυσικά στην πατρίδα μας που σε θέματα υγείας έχει μείνει δεκαετίες πίσω από κράτη που ξοδεύουν δισ. ευρώ για την έρευνα.

Πολλοί Έλληνες γιατροί που ήταν απαραίτητοι αυτή την ώρα για την χώρα μας έχουν φύγει στο Εξωτερικό αναζητώντας να υπηρετήσουν την επιστήμη τους γιατί εδώ προφανώς όλοι θυμόμαστε τι ακριβώς υπηρετούσαν .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: