ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συγχαρητήρια στους υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου Ηλιούπολης - Υπερβάλλουν εαυτούς αυτή την περίοδο

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Συγχαρητήρια στους υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου Ηλιούπολης - Υπερβάλλουν εαυτούς αυτή την περίοδο


Καθημερινά βλέπω τον ζήλο τον οποίο επιδεικνύουν οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου μας με τις μάσκες τους και τα γάντια τους για να κρατήσουν την πόλη μας καθαρή.



Δεν ξέρω που ορμώμενοι επιδεικνύουν τέτοιον ζήλο , δεδομένου πως το προηγούμενο διάστημα η πόλη ήταν πιο βρώμικη. Θεωρώ πως οι πολίτες βγάζουν λιγότερα σκουπίδια (εάν και λογικά παράγουν περισσότερα όλη μέρα μέσα στο σπίτι) ενώ και τα ογκώδη που έβγαζαν έχουν περιοριστεί σημαντικά. Εξαίρεση κάποιοι που εν μέσω κορονοϊού είπαν να κάνουν κάποια κλαδέματα!

Να ξέρουν πως αυτή τους η συμπεριφορά τις μέρες της κρίσης έχει εκτιμηθεί από τους συνδημότες μας που όπου με συναντούν μου λένε και τους άκουσα πως τόσα έχεις πει για ιδιωτικοποίηση του τομέα της καθαριότητας πες τους ένα μπράβο. 

Από μένα χωρίς να έχω αλλάξει άποψη για την ιδιωτικοποίηση του τομέα της καθαριότητας , θεωρώ πως αξίζουν εκτός από τα μπράβο και μια ενίσχυση των αποδοχών τους.

Πως θα γίνει αυτό το αφήνω στη δημοτική αρχή που προφανώς και άμα θέλει θα βρει τρόπο.

Τις επόμενες μέρες το έργο τους θα γίνει και πιο δύσκολο αφού ψυχολογικά κανείς δεν μένει ανεπηρέαστος από όσα συμβαίνουν. Βοηθήστε τους μην πετάτε τα γάντια και τις μάσκες σας στους μπλε κάδους αλλά μόνο στους πράσινους και κλείνετε καλά τις σακούλες σας βοηθώντας το έργο αυτών των ανθρώπων.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: