ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Κινεζικός ιός απειλεί τη Δημοκρατία στον Δυτικό Κόσμο

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Ο Κινεζικός ιός απειλεί τη Δημοκρατία στον Δυτικό Κόσμο


Για όποιον δεν το έχει ήδη καταλάβει ο περιορισμός της επιχειρηματικής δραστηριότητας, οι κρατικοποιήσεις και γενικά όσα "επιβάλλει" η έκτακτη κατάσταση οδηγούν σε Δημοκρατική εκτροπή.



Το είπε ξεκάθαρα στο διάγγελμά του ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τονίζοντας πως δεν θα αφήσει ποτέ την χώρα του να γίνει σοσιαλιστική .

Οι εδώ πολιτικοί  αστέρες προφανώς και θεωρούν πως οι πολίτες δεν κατανοούν πως δεν μπορεί να περιορίζει κανείς τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ του δυτικού κόσμου επ' αόριστο  λέγοντας πως αδυνατεί να κάνει ελέγχους και να απομονώσει όσους νοσούν από τον κινεζικό ιό. 

Γιατί προφανώς και με τα έως τώρα μέτρα, και χωρίς τεστ για να δουν ποιοι νοσούν ποντάρουν στην ανοσία της αγέλης στην πράξη και κερδίζουν χρόνο πριν και εδώ γεμίσουμε φέρετρα. 

Ούτε βέβαια μπορούν να επικαλεστούν την δική τους αδυναμία αντιμετώπισης μιας κρίσης για να περιορίσουν για κάποιους μήνες αυτό που μέχρι εχθές θαυμάζαμε . Και αυτό προφανώς ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που μας καλούν να υπηρετήσουμε σήμερα. 

Οι ΗΠΑ σε 1-2 εβδομάδες θα έχουν αποφασίσει πως μπροστά στη Δημοκρατία που είναι το υπέρτατο αγαθό η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία.

Γιατί είναι αρκετοί αυτοί που δεν μπορούν να ζουν σε σοσιαλιστικούς "παραδείσους" όπου η καθημερινότητα είναι η ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και προφανώς η εξασφάλιση μιας άλλης "δυτικής" ζωής μόνο  για τους δικτάτορες και το περιβάλλον τους.

Τα είδαμε στην πτώση του Καντάφι στη Λιβύη, πως ο σοσιαλισμός ήταν μόνο για τους φτωχούς και όχι για αυτόν που απολάμβανε όλα τα αγαθά του δυτικού κόσμου. Και προφανώς ο δυτικός κόσμος δεν είναι μόνο τα υλικά αγαθά αλλά Αρχές και Αξίες που δεν συμμερίζονται προφανώς κάποιοι σε υπουργικές καρέκλες σήμερα. 

Γιατί προφανώς είναι συνεχιστές του Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών με τους τελευταίους να θεωρούν πως η ΠΙΣΤΗ τους δεν του σώζει αφού προφανώς την έχουν ήδη χάσει! 

Έτσι ενώ η δική μας κυβέρνηση μας οδηγεί σε οικονομική καταστροφή ο πρόεδρος των ΗΠΑ δηλώνει πρόθυμος να άρει τα μέτρα της καραντίνα με στόχο την επανεκκίνηση της αμερικανικής οικονομίας εντός των επόμενων εβδομάδων και όχι μηνών ακόμα κι αν ο απολογισμός των θυμάτων από τον νέο κορωνοϊό συνεχίσει να αυξάνεται. 

Μιλώντας από τον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι σε τρεις εβδομάδες είναι διατεθειμένος να άρει το μέτρο του περιορισμού, προκειμένου να επανεκκινηθεί η αμερικανική οικονομία και να μην προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά. «Η χώρα μας δεν κτίστηκε για να είναι σε καραντίνα. Αν το αφήσουμε στους γιατρούς, θα μας πουν κλείστε το. Κλείστε όλον τον κόσμο. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε, «θα δούμε τι θα γίνει».

Σε όσους ακούγεται κυνική η ομολογία του Ντόναλντ Τραμπ προφανώς και δεν έχουν διαβάσει την Ελληνική Ιστορία και το τι έπραξε ο Περικλής στον λοιμό της Αθήνας.

Προφανώς ο δημοκρατικός Περικλής που πέθανε στον μεγάλο λοιμό της Αθήνας γνώριζε πως η ανθρώπινη ζωή αποκτά αξία μόνο ζώντας σε ένα δημοκρατικό κράτος ,αυτό προφανώς και αγνοούν όσοι είναι περιχαρείς πως θα σωθούν από τον κινεζικό ιό διαλύοντας αρχές και αξίες που μετά θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν. 

Τα θύματα του κορονοϊού ακόμα και εάν είμαστε και εμείς σε αυτά θα αντικατασταθούν , αυτό που δεν πρόκειται εύκολα να επιστρέψει εάν κάποιοι συνεχίζουν και συνηθίζουν τον φασισμό είναι η Δημοκρατία μας.

Αυτή που δεν ανέχεται να υπάρχουν καθηγητές πανεπιστημίων που να υμνούν δημόσια κράτη παρίες που καταπατούν κάθε ανθρώπινο δικαίωμα όπως η Κίνα και μετά υποκριτικά κλαίνε για τους θανάτους των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας.

Προέχει η Δημοκρατία που φυσικά θα επικρατήσει ακόμα και εάν χρειαστεί να εξαφανιστεί ο μισός πληθυσμός της γης.

Γιατί για όσους δεν το ξέρουν ή κάνουν πως το αγνοούν για να υπάρξει χύθηκαν ποταμοί αίματος και δεν μας χαρίστηκε από κανέναν επιστήμονα που υπηρετούσε για χρόνια ως πραιτοριανός τον εκάστοτε μεγάλο "ηγέτη".

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: