ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και εκθέτουν την ΝΔ όσοι διαφημίζουν την "βοήθεια" του κομμουνιστικού Κράτους της Κίνας και των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών του

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Προφανώς και εκθέτουν την ΝΔ όσοι διαφημίζουν την "βοήθεια" του κομμουνιστικού Κράτους της Κίνας και των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών του


Προφανώς δεν είναι μόνο ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ που μας κάνει να ντρεπόμαστε για τους χειρισμούς της κυβέρνησης αυτές τις δύσκολες ώρες.



Την ώρα που οι ΗΠΑ απειλούν πως θα καταφύγουν δικαστικά κατά της Κίνας για την πανδημία που εξαπλώθηκε με δική της ευθύνη εδώ στην χώρα μας κάποιοι φίλοι του κομμουνιστικού καθεστώτος  της , μας διαφημίζουν την "αλληλεγγύη" και την φιλία με όσους στερούν τα ανθρώπινα δικαιώματα σε δισ. πολίτες τους!

Προφανώς και την φωτογραφία μας έστειλε φίλος από πρεσβεία δυτικού κράτους , ο οποίος μας ρώτησε εάν έχουμε και άλλους τέτοιους βλαμμένους στη ΝΔ.

Προφανώς και ο καθένας κάνει τις επιλογές του και εμείς θα θυμηθούμε αυτή την ανάρτηση όταν τα φέρετρα από τον ιό που μας έστειλαν οι Κινέζοι θα γεμίζουν τα νεκροταφεία της χώρας μας.

Για μερικές μάσκες κάποιοι ξεφτίλισαν ένα κράτος και το λάθος είναι πως επικράτησαν του αντιπάλου και με την δική μας ψήφο.

Δεν θα επαναλάβουμε το λάθος μας άμα ζήσουμε φυσικά με αυτούς τους ανεύθυνους που προσπαθούν να αποκλείσουν την χώρα μας από το εμβόλιο που θα βγει φυσικά σε λίγους μήνες στις ΗΠΑ.

Αλλά τι ανάγκη έχουμε εμείς θα περιμένουμε από τους Κινέζους καμία θαυματουργή αλοιφή σαν αυτές που πουλάνε στα ανοιχτά παζάρια τους από όπου μεταπήδησε ο ιός σε όλον τον κόσμο.

Κρίμα για την ηλιθιότητα στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη ελπίζουμε γρήγορα να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους από ένα κόμμα που δημιουργήθηκε και ανδρώθηκε κάνοντας αντικομμουνιστικό αγώνα για δεκαετίες.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: