ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έλεγε ψέματα ο Τσιόδρας πως ο covid- 19 "χτυπάει" μόνο ηλικιωμένους το 47,2% των κρουσμάτων στην χώρα μας είναι ηλικίας από 40 έως και 64 ετών

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Έλεγε ψέματα ο Τσιόδρας πως ο covid- 19 "χτυπάει" μόνο ηλικιωμένους το 47,2% των κρουσμάτων στην χώρα μας είναι ηλικίας από 40 έως και 64 ετών


Το παραπάνω γράφημα αποδεικνύει πως τα περισσότερα κρούσματα στη χώρα μας είναι ηλικίας 40 έως και 64 ετών και φυσικά ο θανατηφόρος ιός δεν προσβάλει μόνο υπερήλικες όπως μας τόνιζε επανειλημμένως ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας .


Η πίεση των δημοσιογράφων αλλά και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έχει οδηγήσει όλες τις δυτικές κυβερνήσεις να μην αποκρύπτουν κρούσματα και νεκρούς κάτι που κάνουν κατά κόρον κράτη παρίες όπως η Κίνα , η Ρωσία κ.ο.κ 

Ήδη στην κυβέρνηση τον ετοιμάζουν για "έξοδο" αφού προφανώς και είναι η βασική αιτία που δεν έχουν γίνει παρά μόλις 15.000 τεστ περίπου και τα περισσότερα τα έκαναν μόνοι τους με δικά τους χρήματα πολίτες που ανησυχούσαν για την υγεία τους. 

Όλοι οι δημοσιογράφοι , οι επιχειρηματίες , δικηγόροι και ηθοποιοί που έχουν προσβληθεί από τον ιό πλήρωσαν από την τσέπη τους τα τεστ σε ιδιωτικά κέντρα υγείας. 

Επειδή η πανδημία τις επόμενες 10 μέρες θα "σαρώσει" και στην χώρα μας όσοι δεν εργάζεστε μείνετε σπίτια σας και εάν δείτε πως παρουσιάζετε συμπτώματα φροντίστε να συμβουλευθείτε γιατρούς γιατί ο ιός είναι ύπουλος και οδηγεί πολλούς συμπολίτες μας σε κρίσεις ασφυξίας! 

Μιλώντας τηλεφωνικά με συνάδελφο ( ο ίδιος θα δημοσιοποιήσει την περιπέτειά του όταν ιαθεί από τον ιό) δεν κατάλαβε καν πως ξεκίνησε αφού το μόνο σύμπτωμα που είχε ήταν απώλεια όσφρησης πριν νιώσει δυσφορία (όλα αυτά σε διάστημα μιας εβδομάδας) και καταλήξει στο νοσοκομείο "Σωτηρία" όπου νοσηλεύεται ευτυχώς σε θάλαμο και όχι σε ΜΕΘ. 

Επομένως μην ακούτε πως πάμε καλά γιατί προφανώς και η χώρα μας δεν αντέχει τις απώλειες άλλων κρατών και βέβαια κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ τους υπαίτιους αυτής της τραγωδίας. 

Και μιλάω για την κομμουνιστική Κίνα και το καθεστώς της που από τον Νοέμβριο έκρυβε τον ιό και που μπορεί να το παίζει φιλάνθρωπη αλλά οδήγησε για ακόμη μια φορά με τις διατροφικές της συνήθειες τον κόσμο σε αυτή την λαίλαπα από την οποία θα κάνουμε μήνες για να βγούμε. 

Για την χώρα μας υπάρχει πάντα και ο βραχνάς της χρεοκοπίας αφού όταν βάλλονται όλα τα ευρωπαϊκά κράτη μαζί τα προγράμματα στήριξης και τα πακέτα σωτηρίας είναι δύσκολο να επαναληφθούν εκ νέου. 

Μπορεί η αντιπολίτευση να κρατάει ήπιους τόνους και να λέει πως @ Μετά θα Λογαριαστούμε @ αλλά προφανώς και εμείς είμαστε εδώ όχι για να μοιράζουμε ευχολόγια και συγχωροχάρτια σε όσους άφησαν ανοχύρωτο το σύστημα υγείας της χώρας μας και ακόμη και σήμερα προσπαθούν να μετακυλήσουν τις δικές τους ευθύνες σε εμάς. 

Η Ελλάδα έχει νεκρώσει από άκρη σε άκρη και σε λίγο ο κόσμος θα αναζητεί χρήματα για να αγοράσει τα αναγκαία αλλά κάποιοι πορφυρογέννητοι στου Μαξίμου δεν έχουν αντιληφθεί πως εδώ δεν μιλάμε για 102 νεκρούς όπως στο Μάτι αλλά για χιλιάδες! 

Ήταν ωραία όταν ασκούσαμε και καλά κάναμε στην Δούρου κριτική αλλά δεν τους αρέσει τώρα που έχουν αφήσει τα νοσοκομεία χωρίς νοσηλευτικό προσωπικό , γιατρούς και αναλώσιμα για να διαχειριστούν την πανδημία.

Με ευχές προφανώς και δεν θα ξεφύγουμε από το να γίνουμε Ιταλία στο μέγεθος βέβαια που μας αναλογεί και τότε οι πολλοί που έχουν ήδη αποφασίσει πως αυτή η κυβέρνηση δεν τραβάει θα την στείλουν στην θέση της αντιπολίτευσης. 

Εμείς δεξιοί είμαστε αλλά όχι και αφελείς ή διαπλεκόμενοι για να μην αντιλαμβανόμαστε πως στην συγκυρία αυτή η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί να εξασφαλίσει τα συμφέροντα επιχειρηματιών , να διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις, να επιβάλλει περιορισμούς στον τύπο με διώξεις ( εδώ θα αποτύχουν οικτρά) και να μπουκώσει με 11 εκ. ευρώ τους επιχειρηματίες των ΜΜΕ για να σας μιλάνε για την ικανότητα του Τσιόδρα και του Κικίλια στην αντιμετώπιση της κρίσης!

Ο οποίος αναφέρεται σε νούμερα που δεν επιβεβαιώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις εποχικές γρίπες που είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από ότι μας συμβαίνει σήμερα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: