ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι κ. Πέτσα εμείς δεν θα λογαριαστούμε μετά αλλά τώρα- Σταματήστε να λέτε ψέματα και να κρύβετε κρούσματα ελπίζοντας πως κάποιοι θα ξεγελαστούν

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Όχι κ. Πέτσα εμείς δεν θα λογαριαστούμε μετά αλλά τώρα- Σταματήστε να λέτε ψέματα και να κρύβετε κρούσματα ελπίζοντας πως κάποιοι θα ξεγελαστούν

Στη σημερινή ενημέρωση ο κ. Πέτσας μας είπε πως οι μονάδες εντατικής θεραπείας νοικιάζονται 800 ευρώ για τον εξοπλισμό + 800 ευρώ για το προσωπικό που τις επανδρώνει!



Και τον ρωτάμε γιατί στις ΗΠΑ νοικιάζονται έναντι 500 δολαρίων; Είναι χειρότερες; Μάλλον όχι απλώς εκεί δεν υπάρχουν κλέφτες όπως εδώ.

Για τις δομές φιλοξενίας μεταναστών  είπε πως δεν είναι νέες οι  28 αλλά προϋπήρχαν! Και τον ρωτάμε πόσους φιλοξενούσε η δομή της Μαλακάσας που τάχα λειτουργούσε και με τι προσωπικό λειτουργούσε;

Προφανώς ο κ. Πέτσας δεν κοροϊδεύει τους πολίτες , ούτε τους συναδέλφους που συνεχίζουν οι περισσότεροι να κάνουν την δουλειά τους. 

Για το πόσους μετανάστες και πρόσφυγες έφερε στην ενδοχώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη προφανώς και θα λογοδοτήσει πιο σύντομα από ό,τι φαντάζεται αφού προφανώς και στις περιοχές που ήδη εγκαταστάθηκαν θα δώσουν το "στίγμα" τους.

Οι δομές φιλοξενίας είναι λέει ο υπουργός απόλυτα ασφαλείς και έχει γίνει έλεγχος! Την ώρα που ο Πέτσας έλεγε πως οι δομές φιλοξενίας είναι τάχα παλιές η ΕΡΤ μετέδιδε πως η δομή της Μαλακάσας ετοιμάστηκε μέσα σε 15 μέρες για να δείξει πόσο ικανή είναι η κυβέρνησή μας.

Λοιπόν ψεύτη Πέτσα δεν είμαστε εμείς αριστεροί για να περιμένουμε να λογαριαστούμε μετά όταν θα έχετε γεμίσει φέρετρα την Ελλάδα και hot spot όλη την χώρα.

Όταν μαζί φωνάζαμε για τους 102 νεκρούς στο Μάτι δεν φανταζόμαστε πως είσαστε τόσο ανίκανοι ώστε  να δημιουργήσετε στη χώρα μας πάνω από 100.000 νεκρούς γιατί για εκεί πάτε. Με καθηγητές που δεν τους νοιάζει να γίνουν τεστ για να απομονωθούν οι χιλιάδες φορείς μέσα στο Πάσχα αντί να είμαστε στις Εκκλησίες που κλείσατε θα μετράμε νεκρούς και φέρετρα και εσείς θα μας μοιράζεται κινέζικες μάσκες και θα μας κόβετε πρόστιμα.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: