ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα το έκανε - Αφού είναι και η μόνη κυβέρνηση με την οποία πλήρωσαν οι καναλάρχες

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα το έκανε - Αφού είναι και η μόνη κυβέρνηση με την οποία πλήρωσαν οι καναλάρχες


Η "αριστεία" πρέπει να προβάλλεται από τα ΜΜΕ. Και άμα ο άλλος είναι άχρηστος και έχει περάσει βόλτα από ένα Αμερικανικό πανεπιστήμιο και δεν ξέρει καν να μιλήσει επιστημονικά για να τον κάνεις φίρμα θα χρειαστούν όχι 11 εκ. ευρώ αλλά πάνω από 100!


Άλλωστε ουδείς πλέον πιστεύει πως μετά το τέλος της πανδημίας και στη χώρα μας θα παραμείνει αυτή η κυβέρνηση να εξαντλήσει τετραετία. Με ανεργία που θα ξεπεράσει το 30% και τους Έλληνες να μπαίνουν σε νέα μνημόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι η πιο σύντομη αριστερή παρένθεση !

Γιατί δεξιός να γεμίζει την χώρα με λαθρομετανάστες και νέα Hot Spot, να μην μειώνει την φορολογία ούτε τώρα, να μην χαρίσει τους λογαριασμούς στις ΔΕΚΟ κάτι που έκαναν ακόμα και οι Ρουμάνοι!! και να θεωρεί πως τα πάει καλά επειδή κρύβει κρούσματα και δεν κάνει τεστ για τον κορονοϊό μάλλον θα χρειαστεί πολύ διαφήμιση ακόμα για να πείσει όσους αφελείς τον ψηφίσουν και πάλι.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: