ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Μητσοτάκης καλεί τους βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν τον μισό μισθό τους στην μάχη κατά του Κορονοϊού

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Ο Μητσοτάκης καλεί τους βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν τον μισό μισθό τους στην μάχη κατά του Κορονοϊού



Πιο λαϊκιστής από ποτέ ο πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τους βουλευτές και τους υπουργούς του να καταθέσουν σε λογαριασμό που θα δημιουργηθεί για την καταπολέμηση του Κορονοϊού το μισό μισθό τους για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο!


Την ίδια ώρα διοικητές ΔΕΚΟ που έχει διορίσει μένουν στο "απυρόβλητο" , καθώς φυσικά και κανένας από τους ιδιοκτήτες των χιλιάδων offshore δεν καλούνται να συνεισφέρουν.

Θεωρούμε πως οι βουλευτές της ΝΔ θα ανταποκριθούν φοβούμενοι την διαγραφή ή την δυσμένεια του προέδρου. Γκρίνιες θα υπάρχουν βέβαια αλλά αυτές θα βγουν προς τα έξω την επόμενη μέρα αφού ουδείς σκέφτεται να εγκαταλείψει το κόμμα που κυβερνάει τρία χρόνια πριν λήξει η θητεία της παρούσας κυβέρνησης.

Άλλωστε το κόμμα που ήδη ετοιμάζεται στα δεξιά της ΝΔ δεν θα έχει υποψηφίους νυν βουλευτές του κόμματος της ΝΔ αλλά παλιότερους όπως μαθαίνουμε.

Είναι βέβαιο πως το κόμμα αυτό θα κατέβει στις προσεχείς εκλογές αφού οι εξελίξεις τρέχουν και η επόμενη μέρα θα αναδιαρθρώσει εκ νέου το πολιτικό σκηνικό και στη χώρα μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: