ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σύμφωνα με τον Τσιόδρα 8.000 έως 10.000 τα πραγματικά κρούσματα στην χώρα μας

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Σύμφωνα με τον Τσιόδρα 8.000 έως 10.000 τα πραγματικά κρούσματα στην χώρα μας


Ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας επικεφαλής του Υπουργείου Υγείας στην ενημέρωση για τον κορονοϊό , εκτίμησε πως τα πραγματικά κρούσματα του θανατηφόρου ιού στη χώρα μας είναι 8.000 -10.000.



Τι κάνει για όλους αυτούς η πολιτική της κυβέρνησης; Τους αφήνει να κινούνται κανονικά και να πηγαίνουν στις δουλειές τους έως ότου  νοσήσουν ( οι ασυμπτωματικοί δεν νοσούν βαριά την περνάνε χωρίς σοβαρά συμπτώματα) και φυσικά αυτοί κολλάνε τους υπόλοιπους!

Στην ουσία ποντάρουν πως θα ανακαλύψουν τους ασθενείς χωρίς να κάνουν τα απαραίτητα τεστ παρά μόνο όταν θα είναι πολύ αργά  για την ζωή όσων ήδη νοσούν και δεν το ξέρουν.

Η κοινωνική ευθύνη που ζητάνε από εμάς είναι να παραμείνουμε στα σπίτια μας εάν έχουμε συμπτώματα και φυσικά αυτό πρέπει να κάνουμε αφού γνωρίζουμε πως το διαλυμένο σύστημα υγείας της χώρας μας δεν θα αντέξει όσες προσλήψεις και εάν κάνουν στο πόδι.

Την ίδια ώρα κάποιοι κατηγορούν Τραμπ και Τζόνσον πως πάνε για ανοσία της αγέλης ενώ αυτοί στα κράτη τους κάνουν τεστ και απομονώνουν τους νοσούντες. Τελικά και η υποκρισία έχει όρια και κυρίως όταν ακούσαμε από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας πως θα είναι αμείλικτοι με όσους ανεύθυνα μεταδίδουν τον ιό!

Ας αρχίσουν με τους εαυτούς τους γιατί προφανώς και η επόμενη μέρα για τους ίδιους δεν θα είναι να μας κουνάνε το δάχτυλο αλλά να απολογούνται για τις εκατόμβες θυμάτων που θα φέρουν οι πολιτικές τους.

Ήδη πολλοί γιατροί βγαίνουν ανοιχτά και μιλάνε κατά του καθηγητή  Τσιόδρα και αυτό τους τιμά γιατί το κάνουν τώρα πριν μας πνίξουν τα φέρετρα και όχι όταν όλα θα έχουν κριθεί αρνητικά για την χώρα μας.

Κάντε τεστ για τον κορονοϊό σε όσους περισσότερους μπορείτε τώρα και μην περιμένετε να γεμίσουμε φέρετρα για να βρείτε και να απομονώσετε τους ασθενείς .

Εάν δεν το κάνετε τώρα σε λίγες μέρες δεν θα έχετε καθόλου ακροατήριο γιατί όλοι θα έχουν καταλάβει πως απλά δεν μπορείτε να διαχειριστείτε με υπευθυνότητα την κατάσταση.

Το να λες πως ο ιός έχει βάλει φρένο όταν δεν έχεις απομονώσει παρά 600 άτομα και τους οικείους του και πας για τουλάχιστον 10.000, ε τότε μάλλον αυτό δεν είναι ενημέρωση συντακτών του υπουργείου υγείας  αλλά το απογευματινό μας δούλεμα.

Με 800 κλίνες ΜΕΘ δεν πας να αντιμετωπίσεις πανδημία αφού ήδη σε άλλα κράτη νοσηλεύονται πάνω από 2000 σε αυτές. 

Το να μένουμε σιωπηλοί στα σπίτια μας αναμένοντας από τους πραγματικούς επιστήμονες του εξωτερικού να βρουν την λύση προφανώς και δεν τιμά όσους από τον ιατρικό κόσμο σιωπούν σε μέτρα που δεν θα αποφέρουν κανένα θετικό αποτέλεσμα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: