ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η κυβέρνηση της ΝΔ πληρώνει 1600 ευρώ την μέρα για ΜΕΘ ιδιωτικών κλινικών !!!!

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Η κυβέρνηση της ΝΔ πληρώνει 1600 ευρώ την μέρα για ΜΕΘ ιδιωτικών κλινικών !!!!


Προφανώς και ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας και οι σύμβουλοι του πρέπει να λογοδοτήσουν καθώς  και σύσσωμη η κυβέρνηση αφού αποτελεί πρόκληση να μισθώνεις ΜΕΘ σε διπλάσια τιμή από αυτή που ίσχυε πριν μερικές μέρες.



Το θέμα δυστυχώς ισχύει ( αλλά αναμένεται παρέμβαση που θα αλλάζει την τιμή) και έγινε μετά από εισήγηση ιατρών που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού. Την τιμή καθόρισαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο υγείας και συμμετείχαν πολλοί γιατροί αλλά όχι ο υπουργός που εκείνη την ημέρα ήταν στον Έβρο.



Ο ίδιος ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας  είπε πως δεν γνώριζε την τιμή μίσθωσης αφού γιατροί του είχαν δώσει ΨΕΥΔΗ στοιχεία. Σε κάθε περίπτωση και επειδή ο ίδιος δεν έχει κανένα όφελος αλλά προχώρησε με βάση το δικό μας ,να έχουμε δηλαδή περισσότερες μονάδες εντατικής θεραπείας αυτή την δύσκολη περίοδο θα απομακρύνει από δίπλα του γιατρούς που τον παγίδευσαν σε αυτό το λάθος.

Γιατροί προφανώς που τους εδόθη βήμα και λόγος όχι από τους πολίτες που δεν τους ψήφισαν αλλά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τους τοποθέτησε σε θέσεις κλειδιά για να έχουμε τέτοια φαινόμενα διαφθοράς τώρα.

Γιατί κανείς δεν πιστεύει πως ο διπλασιασμός της τιμής έγινε χωρίς να πέσουν οι σχετικές μίζες σε όσους πάλεψαν και κατάφεραν να εκθέσουν τον υπουργό Υγείας για προσωπικό τους όφελος.

Το θέμα βαραίνει προσωπικά τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το περιβάλλον του αφού ο υπουργός υγείας επανειλημμένα έχει διαμαρτυρηθεί για τους "φυτευτούς" δίπλα του ,που αντί να τον βοηθάνε τον έχουν ήδη χαντακώσει!

Εμείς γνωρίζοντας τον υπουργό είμαστε σίγουροι για την ακεραιότητά του , προφανώς δεν μπήκε στη πολιτική για να πλουτίσει και σίγουρα από εδώ και πέρα θα διαφοροποιείται δημόσια σε όσα παράλογα ακούει από τους γύρω του. Δεν θα διστάσει μάλιστα να παραιτηθεί εάν νιώθει πως δεν μπορεί να εφαρμόσει όσα ο ίδιος θεωρεί σωστά για το κοινωνικό σύνολο.

Γιατί φυσικά ο Βασίλης Κικίλιας δεν κυνηγάει καρέκλες και δεν έχει καμία σχέση με τον συμφερτό των γιατρών ιδιωτικών κλινικών που μέσα στην κρίση βρήκαν  τρόπο για να γίνουν πλουσιότεροι.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: