ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Μένουμε Σπίτι" και προσέχουμε τις επαφές μας για να μην νοσήσουμε από τον θανατηφόρο κινεζικό ιό

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

"Μένουμε Σπίτι" και προσέχουμε τις επαφές μας για να μην νοσήσουμε από τον θανατηφόρο κινεζικό ιό


Μιλώντας με φίλη νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο που φιλοξενεί ασθενείς με κορονοϊό , μου επεσήμανε πόσο πιο βαριά τον περνούν ασθενείς χρόνιοι καπνιστές.


Οι μαρτυρίες της συγκλονιστικές που προφανώς με προβλημάτισαν ως χρόνιο καπνιστή που έχει μάταια στο παρελθόν προσπαθήσει να απαλλαγεί από αυτή την βλαβερή συνήθεια.

Όσοι μπορείτε και είσαστε μικρότεροι σε ηλικία πετάξτε το από τα χέρια σας. Εγώ για 1,5 χρόνο περίπου το είχα αντικαταστήσει με ηλεκτρονικό αλλά επέστρεψα και πάλι στην κακή αυτή συνήθεια .

Δεν θα δημοσιεύσω αυτή την περίοδο τα συμπτώματα της πνευμονίας που δημιουργεί ο Covid -19 γιατί προφανώς και οι περισσότεροι έχετε αντιληφθεί πως ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε τα χειρότερα είναι να μείνετε μακριά από νοσοκομεία αυτή την περίοδο.

Και αυτό για να γίνει πρέπει να μένετε σπίτι , και εάν εργάζεστε να παίρνετε όλες τις προφυλάξεις πηγαίνοντας καθημερινά για την δουλειά σας.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί ο ιός δεν κοιτάει ηλικίες απλώς οι μεγαλύτεροι "φεύγουν" πιο εύκολα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: