ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Όταν κάποιος τρέχει και ασχολείται αποτέλεσμα θα έρθει - 9 χρόνια μια μπετονιέρα παρατημένη σε κοινόχρηστο χώρο αλλά ουδείς έδωσε λύση...

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Όταν κάποιος τρέχει και ασχολείται αποτέλεσμα θα έρθει - 9 χρόνια μια μπετονιέρα παρατημένη σε κοινόχρηστο χώρο αλλά ουδείς έδωσε λύση...


Πάνω από 9 χρόνια(όπως με ενημέρωσε ο συνδημότης μας) "παρκαρισμένη" στο πεζοδρόμιο η μπετονιέρα "παρέα" και με άλλο οικοδομικό εργαλείο.

Τις επόμενες ώρες θα γίνουν οι ανάλογες ενέργειες από την Δημοτική Αστυνομία ώστε ο κάτοχος τους να τα απομακρύνει. 

Ευχαριστώ τους δημότες που με ενημερώνουν και συμβάλουν με το ενδιαφέρον τους στην επίλυση των προβλημάτων όπου
απασχολούν την πόλη.

Όλοι μαζί μπορούμε...!

Με Εκτίμηση

Κόκλας Παναγιώτης
Αντιδήμαρχος Διοίκησης &Δημ. Αστυνομίας
— στην τοποθεσία Ηλιούπολη Αττικής.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Αυτονόητη η απομάκρυνση από κοινόχρηστο χώρο αλλά για να γίνει αυτό κάποιος πρέπει αρχικώς να ακούσει το αίτημα του  πολίτη και μετά να τρέξει για να βρει τον παράνομο ιδιοκτήτη της μπετονιέρας που βρήκε το πεζοδρόμιο ως επέκταση της επιχείρησής του, και βέβαια μετά να δώσει λύση. 

Και μόνο το γεγονός πως η μπετονιέρα παραμένει "παρκαρισμένη" εκεί επί 9 συναπτά έτη καταδεικνύει πως ουδείς ενδιαφέρθηκε. 

Κάτι αλλάζει όμως και αυτό ενοχλεί. Οι δικές μας επιλογές είναι αυτές που δίνουν λύσεις ή οδηγούν σε στασιμότητα και αδιέξοδα. Από εμάς λοιπόν μπράβο στον Παναγιώτη Κόκλα και το αυτονόητο θα ήταν να του πουν και όλοι οι άλλοι. Αλλά σε μια κοινωνία υποκρισίας κάποιοι θεωρούν  πως όλα θα γίνουν κατά έναν μαγικό τρόπο και  τσιγκουνεύονται ακόμα  και τον καλό λόγο σε όποιος ενεργεί εάν δεν ανήκει στο δικό μας "κοπάδι". 

Κρίμα για όσους υπερθεμάτιζαν προεκλογικά υπέρ της απλής αναλογικής και των ευρύτερων  συνεργασιών και όταν ήρθε η ώρα αυτές να υλοποιηθούν έκαναν πίσω αναζητώντας τους δικούς τους "Μεσσίες". 

Δυστυχώς δεν υπάρχουν, ας το καταλάβουν καλά όσοι από μακριά  θεωρούν πως όλα είναι αυτονόητα και δεδομένα. 

Το μόνο αυτονόητο είναι πως παραμένουν εμπαθείς ακόμα και σε αυτούς που τρέχουν κατέχοντας άμισθες θέσεις. 

Τι να πει κανείς το "έργο" θα αλλάξει ΜΟΝΟ όταν αντιληφθούμε πως δεν είναι ΟΛΟΙ ίδιοι. Όσο θεωρούμε πως είναι όλοι ίδιοι δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: