ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι διαχρονικές ιδεοληψίες της Αριστεράς έχουν οδηγήσει πολλά σημεία της πόλης μας χωρίς υψηλές ταχύτητες στο διαδίκτυο

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Οι διαχρονικές ιδεοληψίες της Αριστεράς έχουν οδηγήσει πολλά σημεία της πόλης μας χωρίς υψηλές ταχύτητες στο διαδίκτυο


 Όπως μας πληροφόρησαν υπεύθυνοι της εταιρίας Vodafone η πόλη μας έχει έλλειψη κεραιών κινητής τηλεφωνίας με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία της πόλης να μην έχουμε γρήγορο ίντερνετ. 

Συλλογικότητες που τάχα ενδιαφέρονται για την υγεία μας , έχουν οδηγήσει την πόλη μας σε αυτό το χάλι. Μαζί τους και πολιτικό προσωπικό που πολεμάει μια τεχνολογία που είναι απόλυτα ασφαλής για την υγεία μας αλλά δεν πείθει όσους θέλουν να χτίσουν πολιτικές καριέρες μιλώντας για "καρκίνους" που απειλούν τάχα τα παιδιά μας. 

Η κατάσταση την περίοδο της τηλεκπαίδευσης είναι τραγική και πολλοί συνδημότες μας θεωρούν πως φταίνε τα δικά τους μηχανήματα αλλά ατυχώς για αυτούς ό,τι μηχάνημα και να έχουν το 4G και βέβαια το 5G δεν θα το χαρούν άρα είναι μάταιο για πολλά σημεία της πόλης να αγοράσει κάποιος συσκευή με δυνατότητα 5G αφού δεν θα δει ποτέ τις ταχύτητες τις οποίες διαφημίζουν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στο σπίτι του. 

Τέλος το παραμύθι με τις επικίνδυνες κεραίες κινητής τηλεφωνίας το έχει παίξει προεκλογικά και η νυν διοίκηση που απειλούσε πως θα τις "ξήλωνε" και θα τις απομάκρυνε κοντά από νηπιαγωγεία και σχολεία και φυσικά όλα αυτά δεν έγιναν ούτε θα γίνουν. 

Το κείμενο γράφεται για να μην παραπονείται ΚΑΠΟΙΟΣ στις εταιρίες για το κακό σήμα του αλλά να ξέρει πως υπεύθυνος για ΑΥΤΟ είναι ο ίδιος όταν διαχρονικά ψηφίζει ανθρώπους ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ που στοχοποιούν τις νέες τεχνολογίες και τους επιστήμονες και θέλουν να οδηγήσουν στον δικό τους "Μεσαίωνα" όλες και όλους μας. 

Προφανώς με πολιτικούς που μάχονται κατά του 5G η χώρα δεν έχει μέλλον σε έναν κόσμο που χωρίς υψηλές ταχύτητες στο διαδίκτυο πλήττονται ένα σωρό εμπορικές δραστηριότητες. 

Από το διαδίκτυο πλέον κάνεις ένα σωρό δουλειές και φυσικά χωρίς σήμα δουλειά δεν γίνεται. Αλλά είπαμε εδώ ακόμα τρώτε τον σανό ξεφτιλισμένων που θέλουν να κάνουν την πόλη μας Τίρανα επί Χότζα και εν μέρει έχουν πετύχει τους στόχους τους. 

Ήδη σε πολλές πολυκατοικίες της πόλης μας έχουν κάνει την εμφάνισή τους δορυφορικά πιάτα τα οποία βέβαια τα περισσότερα δεν έχουν καμία προδιαγραφή και τοποθετούνται πολλές φορές λάθος από τους ιδιοκτήτες των ακινήτων και παρόλο που το δορυφορικό ίντερνετ έγινε για απομακρυσμένα σημεία της χώρας μας στην πόλη μας ήδη έχει βρει απογοητευμένους καταναλωτές που δεν βρίσκουν λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον αφορά την ταχύτητα στο ίντερνετ. 

Κάτι μεγάλο ετοιμάζεται στο χώρο του δορυφορικού ίντερνετ στην χώρα μας και ελπίζουμε η κυβέρνηση να βοηθήσει τον πασίγνωστο ξένο επιχειρηματία που βλέποντας το απίστευτο κέρδος που θα έχει στράφηκε προς την χώρα μας γνωρίζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν ακόμα και σε αστικές περιοχές! 

Οι ταχύτητες του ίντερνετ σε δομές του δήμου μας είναι απογοητευτικές παρόλο που εδώ και χρόνια ακούμε για τάχα "έξυπνη πόλη" που προφανώς και δεν μπορεί να γίνει με δημότες που αντιδρούν στις νέες τεχνολογίες και ακολουθούν ως πρόβατα "ψεκασμένους". 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: