ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άρχισε η σπέκουλα με τον Αντιπρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ραφήνας κ. Αριστείδη Αδαμόπουλο

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Άρχισε η σπέκουλα με τον Αντιπρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ραφήνας κ. Αριστείδη Αδαμόπουλο

 


Τον Αριστείδη Αδαμόπουλο φερόμενο ως βιαστή της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου τον είχαν εκλέξει ως Αντιπρόεδρο στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία όπως και στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ραφήνας πολίτες που προφανώς και δεν γνώριζαν ΤΙΠΟΤΑ για όσα κατήγγειλε με 22 χρόνια καθυστέρηση η Ολυμπιονίκης μας κ. Σοφία Μπεκατώρου. 

Επομένως πολλές φωτογραφίες με υπουργούς και πολιτευτές της ΝΔ θα βρουν όσοι υποκριτικά την κατηγορούν πως δεν έπραξε το αυτονόητο. Και φυσικά όταν το κόμμα μας έγινε γνώστης των καταγγελιών άμεσα ανέστειλε την ιδιότητα μέλους του κόμματος στον κ. Αριστείδη Αδαμόπουλο κάτι προφανώς που δεν έκαναν στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όταν έσκασε το θέμα με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του Πρέσβη της Βενεζουέλας στην χώρα μας. 

Εκεί όπως διαβάζετε παραπάνω στο link που παραπέμπει στο θέμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ενημέρωνε τον δικτάτορα Μαδούρο για το θέμα σε μια προσπάθεια συγκάλυψης από τους νεοκομμουνιστές που προφανώς δεν θα διδάξουν την ΔΕΞΙΑ ηθική. 

Άρα ο δικός μας ρόλος αυτός δηλαδή των ΜΜΕ αναδεικνύει κάθε φορά την ΔΙΑΦΘΟΡΑ και για τον λόγο αυτό η σαπίλα της πόλης στοχοποιεί σε αγαστή συνεργασία με τοπικά ΜΜΕ το δικό μας ιστολόγιο που δεν σέβεται κανέναν ΑΝΗΘΙΚΟ και που αναδεικνύει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων. 

Η ΝΔ ως κόμμα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ την φερόμενη απρεπή συμπεριφορά και τον καταγγελλόμενο βιασμό της αθλήτριας αλλά ΠΗΡΕ θέση οδηγώντας ουσιαστικά σε ΚΑΤΑΔΙΚΗ ένα μέλος του κόμματος που δεν γνωρίζουμε εάν έπραξε όσα τον κατηγορούν. 

Δεν είμαστε τοπικό ΜΜΕ της Ραφήνας για να γνωρίζουμε τον κ. Αδαμόπουλο , ούτε ασχολούμαστε με τον χώρο του αθλητισμού να ξέρουμε εάν είχε βουίξει ο κόσμος. Αυτό που ξέρουμε από την 25ετη ενασχόλησή μας στα ΜΜΕ είναι πως πολλές περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης δεν έρχονται ποτέ στο φως της δημοσιότητας αφού ο νομοθέτης του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα προσπαθεί και κατάφερε να βάλει εμπόδια σε όσους θέλουν όχι να "κανιβαλίσουν" όπως μας κατηγορούν οι βιαστές και παιδόφιλοι αλλά να προστατέψουν την κοινωνία από τέτοια ΚΤΗΝΗ. 

Γιατί προφανώς και εάν γράφαμε ελεύθερα και χωρίς τους περιορισμούς του συγκεκριμένου νόμου όσοι δεν έχουν βγάλει καμία ανακοίνωση για το θέμα της Μπεκατώρου θα έκαναν "βουτιές" από μπαλκόνια για να γλιτώσουν από την χλεύη μιας απόλυτα υποκριτικής κοινωνίας, 

Οι ΗΠΑ φυλάκισαν τον παιδόφιλο Επστάϊν που τελικά αυτοκτόνησε. Εδώ στην Ελλάδα και για να το χοντρύνουμε στην τάχα δημοκρατική Ε.Ε η σήψη είναι τέτοια που πολύ γρήγορα θα οδηγηθούν στα χνάρια της μοναδικής υπερδύναμης του πλανήτη που είναι περισσότερο ΗΘΙΚΗ και κάθε άλλο κράτος στον κόσμο. 

Γιατί εκεί ο Μάικλ Τζάκσον σύρθηκε σε δίκες ενώ εδώ ο αντίστοιχος όταν η δημοσιογραφική έρευνα των εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου κατέδειξε την ανηθικότητά του βρέθηκαν να τον υπερασπίσουν κόμματα και φορείς που φυσικά και δεν θέλουν τον δημοσιογράφο να καταδεικνύει τις αξιόποινες πράξεις τους. 

Το θέμα της Μπεκατώρου θα οδηγήσει την κυβέρνηση στο να δει θετικά όλες εκείνες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που μπορούν να θωρακίσουν την κοινωνία μας και να την κάνουν λιγότερο υποκριτική. 

Γιατί βιαστές , παιδόφιλοι, τρομοκράτες, και εγκληματίες θα υπάρχουν πάντα το θέμα είναι πριν αρχίσουμε τα υποκριτικά δάκρυα να συμβάλλουμε όχι με ευχολόγια αλλά με πράξεις στην αποτροπή ειδεχθών εγκλημάτων. 

Δεν γνωρίζουμε γιατί και οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις δεν έβγαλαν ανακοίνωση υπέρ του θάρρους της Σοφίας Μπεκατώρου και είδαμε μόνο την ευαισθησία για το θέμα της διοίκησης. Προφανώς και δεν είναι λιγότερο ευαίσθητοι οι επικεφαλής των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων αλλά δεν το έχουν όπως σας έχουμε γράψει πολλές φορές. 

Και βέβαια για την χθεσινή μέρα μνήμης δεν περιμέναμε ανακοίνωση από την διοίκηση αλλά μόνο από τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις αλλά και εκεί φάνηκαν "λίγοι". Άρα το 2023 ας μην παραπονιούνται για διασπαστές και άλλες ανοησίες η πόλη θέλει ΔΕΞΙΑ φωνή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και θα την έχει ό,τι και εάν κάνουν οι αποτυχημένοι και τα "φερέφωνά" τους που τολμάνε και λένε πως δεν έχουμε απήχηση εμείς στον δεξιό αναγνώστη την ώρα που παλεύουν μαζί με τους κομμουνιστές για να διαλύσουν οτιδήποτε λειτουργεί σε αυτή την πόλη. 

Η ΔΕΞΙΑ ήταν και θα παραμείνει συντηρητική και "ακραία" σε θέματα ηθικής ας το καταλάβουν καλά οι αριστερούληδες της πόλης πως ο κομμουνισμός τους πέθανε νικημένος πρωτίστως από την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ του. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: