Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη μας



  • Αρνητικό θέμα γίναμε δυστυχώς στα ΜΜΕ με τον ξυλοδαρμό ανηλίκου που συνέβη χθες στην πόλη μας. Σύμφωνα με τα ελάχιστα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει για την υπόθεση το θύμα είναι ένας 14χρονος ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από ομάδα άλλων ανηλίκων. Η εκδοχή που έχει διαρρεύσει (αστεία για εμάς) λέει πως ο 14χρονος κάθονταν στην πλατεία Αγίου Νικολάου όταν τον πλησίασαν άλλοι ανήλικοι και τον ρώτησαν τι ομάδα υποστηρίζει. Η απάντησή του δεν άρεσε στους εν δυνάμει εγκληματίες και άρχισαν να τον χτυπούν! Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων και οι γονείς του έχουν καταθέσει μήνυση. Από την αστυνομία αναζητούνται οι δράστες της επίθεσης και οι έρευνές της είναι σε καλό σημείο. Εμείς δεν έχουμε κάτι να προσθέσουμε να ερευνηθεί θέλουμε το θέμα και φυσικά να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ανήλικοι δράστες από μια Ελληνική Δικαιοσύνη που χρειάζεται καλύτερο νομικό οπλοστάσιο για την αντιμετώπιση της ΒΙΑΣ από όπου και εάν προέρχεται. Στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας ευχόμαστε να ενισχυθεί σημαντικά αφού είναι εμφανές πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στην αυξημένη εγκληματικότητα. Άρα καλώς προσλαμβάνει νέους αστυνομικούς η κυβέρνηση αφού προφανώς και Πολιτεία που δεν παρέχει ΑΣΦΑΛΕΙΑ αυτοακυρώνεται. 

  • Ήταν έτοιμοι λένε στον δήμο μας για το κύμα κακοκαιρίας. Εμείς λέμε ευτυχώς που δεν χιόνισε!😃 

  • Αντί να πέφτουν από τα σύννεφα οι υβριστές μας καλό θα ήταν να "μαζευτούν" αφού εάν δεν το έχουν καταλάβει ήδη οι εποχές άλλαξαν. 

  • Μπράβο σε Κεραμέως και Χρυσοχοίδη για την αστυνομία στα ΑΕΙ. Επιτέλους να δώσουμε ως Πολιτεία ΤΕΛΟΣ στην εγκληματικότητα σε χώρους μάθησης όπου δεν είναι δυνατόν να μετατρέπονται σε εργαστήρια εγκληματικότητας. Όποιος διαφωνεί προφανώς και θεωρεί πως η παραβατικότητα θα πάψει να υπάρχει με ευχολόγια. Χρόνια αντίστοιχες αστυνομίες υπάρχουν σε όλα τα μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα των ΗΠΑ. 

  • Τόσα χρόνια δεν είχαμε ακούσει το παραμικρό αρνητικό από τους πρώην συντρόφους του για τον νέο πρόεδρο του δημοτικού μας συμβουλίου κ. Παναγιώτη Βιδάλη από χθες και αυτός τους "ξίνισε". Εμείς προφανώς και κρίνουμε κάποιον από την ΔΗΜΟΣΙΑ συμπεριφορά του και δεν μας έχει προβληματίσει ο κ. Βιδάλης όσα χρόνια ασχολείται με τα κοινά της πόλης. Επομένως μην αναμένεται να αναπαραχθούν μέσα από εδώ σαχλαμάρες άνευ αξίας για τους πολλούς αφού όπως έχουμε τονίσει σε κάθε ευκαιρία είμαστε ΔΕΞΙΟ ιστολόγιο και δεν μας αφορούν τα εσωκομματικά όσων είναι πολιτικοί μας αντίπαλοι. 

  • Το ΚΚΕ προσπαθεί να δικαιολογήσει όσους αρνούνται να κάνουν την δουλειά τους στο ΚΥ της πόλης μας. Το άσχημο είναι πως βλέπουμε να αναπαράγουν τις εικασίες του τοπικά ΜΜΕ που τρώνε αμάσητο τον λαϊκισμό των κομμουνιστών. Μια χαρά θα γίνουν και τα εμβόλια και θα λειτουργήσει και το ΚΥ της πόλης μας. Άλλωστε ουδείς γιατρός δεν συμμετέχει στον εμβολιασμό όπως έχουν διαπιστώσει όσοι έχουν κάνει ήδη το εμβόλιο. Πάνω από 75.000 και έως το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσουν να συμβάλλουν και περισσότερα κέντρα εμβολιασμού. 

  • Έχει δωρεάν rapid test σήμερα στην πλατεία του ΙΚΑ στην πόλη μας έως τις τρεις το μεσημέρι ο ΕΟΔΥ. Με αυτοκίνητο  ή μηχανάκι όσοι προσέλθουν και απαραίτητα να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ. 

  • Πάρτε επιτέλους κάδους απορριμμάτων δεν επισκευάζεται κανέναν και λείπουν από πολλά σημεία της πόλης που παραμένει ΒΡΩΜΙΚΗ για να μην έχετε και αυταπάτες. 

  • Το θέμα του ηλεκτροφωτισμού μάλλον θα το ολοκληρώσει το επόμενο δημοτικό συμβούλιο σε αυτό δεν βλέπουμε καμία διάθεση συναίνεσης. Ο διαγωνισμός που ακυρώθηκε στην ουσία οδήγησε την πόλη να είναι σκοτεινή για μία ακόμα πενταετία. Και φυσικά δεν θα έρθει ο Μητσοτάκης να σας βάλει φως . 40 εκ. ευρώ πετάει κάθε χρόνο η εκάστοτε κυβέρνηση στον δήμο μας για να συντηρείται ένας στόλος 700 δημοτικών υπαλλήλων για να έχουμε και εμείς κάποιους να μας βρίζουν πως θέλουμε να τους αφήσουμε χωρίς δουλειά! Να μας τα πουν όταν η χώρα χρεοκοπήσει και πάλι αφού το επιτελικό γαλάζιο αυτή την φορά κράτος με κόστος που υπερβαίνει τα 95 δισ ευρώ ετησίως προφανώς και έως το 2022 θα λάβει ΤΕΛΟΣ.

  • Ανοίγει σήμερα η κυβέρνηση το λιανεμπόριο για να κινηθούν και λίγο τα γραφεία κηδειών που είδαν πως η καραντίνα είχε κόψει τον τζίρο τους. Τα μέτρα προφύλαξης επαφίονται στον "πατριωτισμό" των Ελλήνων και την ικανότητα της ΕΛ.ΑΣ . Και τα δύο διαχρονικά έχουν αποτύχει ας ελπίσουμε πως μετά από τόσα μνημόνια κάτι άλλαξε! 
ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...